Дийп Зоун, Балтазар и ДжакРок стартираха национално турне


Дийп Зоун, Балтазар и ДжакРок стартираха национално турне

5279

Четвъртото национално турне на диджеите от Дийп Зоун и Балтазар и ДжакРок от движение "Ренасанс" ("Renesanz") стартира тази вече от Бургас.

Входът за всичките 20 дати ще бъде свободен.

"Тръгваме с голямо самочувствие, благодарение на участието ни в "Еврозизия". А с този ход искаме да благодарим на феновете за тоталната подкрепа, която получихме от тях", каза за "MySound.bg" DJ Дидо Ди.

Той призна още, че работят върху първия си англоезичен албум, предназначен за световния пазар, отново в комбина с ДжакРок и Балтазар.

Песента “DJ, Take Me Away”, с която България се яви на конкурса, попадна в престижни европейски хитови компилации и спечели награда за най-добра югоизточно-европейска песен от фестивала „SEEME”.

Двама музикални мениджъри от Холандия идват у нас специално, за да се запознаят с музикантите от проекта, както и да присъстват на старта на тяхното турне, озаглавено "R.E.D. National Tour”. Впечатлени от групата, както и от успехите на песента „DJ, Take Me Away” в редица европейски страни, агентите идват на двудневно посещение, като довечера ще бъдат ВИП гости на откриващото парти в залата на бургаския клуб “Вселена” (под кино “Септември”).

Балтазар, ДжакРок, Диян и Роско са единствените диджеи у нас, които правят подобни мащабни турнета в България. След като в последната година имаха три шумни обиколки на страната, посетени общо от над 60 хил. души, сега четиримата диджеи започват своя нов летен тур, който ще продължи месец и половина.

В заглавието на турнето абревиатурата “R.E.D.” означава “React Every Day” (Реагирай Всеки Ден) и призовава младите хора към активност. В програмата са включени 20 дати в различни български градове, в седем от тях на живо ще се включи и цялата група Дийп Зоун Проджект.

Кулминацията на турнето ще бъде на 1-и август, когато на връх „Бузлуджа” в Стара планина ще се проведе грандиозно парти на открито, където се очакват над 10 хиляди човека.

В това шоу специално участие ще вземат и трима популярни гост-диджеи - Томас Шумахер (Thomas Schumacher), DJ Амок (DJ Amok), и Алекс Квита (Alex Kvitta).

За събитието вече има голям интерес и организирани екскурзии за фенове от съседни страни - Сърбия, Македония, Гърция и Румъния.

Междувременно Дийп Зоун натрупаха голяма популярност в цяла Европа – песента "DJ, Take Me Away" бе включена в няколко хитови клубни и денс компилации, редом до имена като Боб Синклер, Алекс Гаудино, ATB и Давид Гета. Парчето се върти по европейските клубовете и влезе в редица диджейски чартове. Фенове съобщиха, че песента е попаднала даже и в ефира на радиа и дискотеки отвъд Океана – в САЩ, Канада и Австралия, където официално не е издавана. В същото време изпълнението бе номинирано в годишните награди на музикалните телевизии MADи MM.

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички