DJ Таркан пристига за сет във варненския клуб Xtravaganzza


DJ Таркан пристига за сет във варненския клуб Xtravaganzza

6526

DJ Таркан (DJ Tarkan) пристига за сет в клуб "Xtravaganzza" във Варна на 17 юни.

И това лято "Алфа радио" и клубът в морската ни столица ще продължат да ни срещат с най-емблематичните имена от световната хаус сцена.

Още от ранно детство, любимите играчки на DJ Таркан са грамофонните плочи, които предначертават пътя на професионалната му кариера.

Веднага след появата му на музикалната сцена като радио диджей, започват участията му в най-големите клубове на Истанбул.

Репутацията му на професионалист бързо нараства след всяка негова изява, а големият успех идва през 2002 с наградата “Диджей на годината”.
 
Уникалният стил на смесване на музикални парчета затвърждава аудиторията му от фенове из различни части на страната, където е канен често да свири. Творческият подход и талантът му се оценяват от тълпите и той е отличен като DJ номер едно на Турция за три последователни години.

Негови парчета пускат световно известните диджеи  Тиесто, Пол Оукънфолд, Армин ван Бурен, Саша, Ернен Катанео, Ник Уорън, Дийп Диш, Роджър Санчес, Сандър Клайнбърг и много други.

Успехът продължава с покани за участия от различни държави по целия свят и през 2006 DJ Таркан става номер 78 в света според "DJ Magazine".

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички