DJ Тол Пол ще пуска в Ялта


DJ Тол Пол ще пуска в Ялта

5080

DJ Тол Пол ще пуска в столичния клуб "Ялта" утре вечер.

Англичанинът е майстор да миксва в бомбен саунд хаус, транс и прогресив.

Перфектно доказателство за което е на само цялото му CV, но и неговият последен албум - "Voodoo Doll" (2006).

Тол Пол напълно заслужено е сред най-уважаваните съвременни диджеи, продуценти и ремиксатори. Наскоро той превзе и най-трудната денс територия в света - американските клабъри го избраха за номер 7 в онлайн класацията на списание "BPM" - „ America ’s Most Favourite DJ Poll”.
 
За целта помогнаха смазващите му лайф сетове във всяка точка на света, както и хитове като ремикса на ИНЕКСЕСPrecious Heart” и собствената му класика „Rock Da House”. Във версията на Фед ле Гранд тя изкара завидно време под номер 1 в английския денс чарт миналата есен.

Тол Пол започва да се занимава с електронна музика още през 80-те и за негов огромен късмет семейството му е собственик на първия английски хаус клуб с разрешение за 24-часови партита – "Turnmills". След такъв летящ старт бизнеса, той натрупва резиденции в повечето основни лондонски клубове и в началото на 90-те вече е сред най-споменаваните имена на сцената.

През 1992 започва да издава сингли. Голяма част от тях стават хитове, но тъй като използва различни имена, малко ценители правят връзка между тях и диджейския му псевдоним.

Може би най-популярното му у нас парче още от 90-те е “Let Me Show You”, подписано като Камисра.

Освен собствена продукция, от студиото на Тол Пол са излезли ремикси на Ню Ордър, Стоун Роузис, Ирейжър, Хюмън Лийг, Дюран Дюран, Блонди, а напоследък - и Килърс и Кийн.
 
Именно в негов вариант класиката на Енерджи Фифти ТуCafé del Mar” достига номер едно. Към това трябва да добавим и една стена миксирани дискове за всички основни серии в клубната вселена.

Това е единственият гиг на диджея извън границите на Великобритания тази пролет, припомнят организаторите.
 
През 2003 той остови чудесни спомени от партито си в рамките на първото издание на фестивала "Самсара Бийч" в Слънчев бряг.

Явно и англичанинът е останал повече от доволен от българската публика, защото по-късно издаде сета си на диск и DVD под името "Live From Bulgaria". Това е първият и последен миксиран засега проект на световноизвестен диджей, който съдържа България в заглавието. 
 

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички