Джеф Милс гостува на SeeMe, пуска на 7 юни!


Джеф Милс гостува на SeeMe, пуска на 7 юни!

5533

Джеф Милс (Jeff Mills) - един от основателите на детройтското техно, грее в афиша на поредното издание на електронната фиеста "SeeMe" (5-7 юни).

Той ще има сет в подлеза пред Централна жп гара в столицата по време на официалната фестивална вечер - 7 юни, наред с още 20 световни и български диджеи.

Джеф Милс е сред най-големите имена в техно музиката. От хард техно, през мек детройски джаз, до фънки трайбъл ритми и футуристична минимал атмосфера, той покрива всички аспекти на жанра.

На сцена N 1 ще излязат още Йесе Воорн от Холандия, който продуцира химна на фестивала, австрийският проект Инфюжън Лайв и Еди Халиуел. Той е номер 12 в "Топ 100" на диджеите в света. Избран за диджей на годината от списание “Мixmag” два пъти – през 2003 и 2006. Британецът е първият диджей, печелил тази титла два пъти. Нарежда се на 17-о място в класацията "Топ 100" на списание “DJ Mag” за две поредни години: 2005 и 2006. Със собствено шоу по "Радио 1" на "BBC". За първи път в България!


На Втора сцена ще се вихрят Ясен Петров, Пол Уолфорд, Парам и нашият ДжакРок.

Купонът на Трета е под мотото "Drum Аnd Bass Arena UK" представя: четирима дръм-ен-бейс изпълнители и две МС-та. На нея ще пускат и диджеите на нашата организация "HMSU", както и Ноизия и Пълпълишъс - DMC шампионите на Франция в отборните надпревари за 2007.

В събитието ще се влючат DJ Стивън, DJ Дончо, Балтазар.

Визуалните ефекти за вечерта ще бъдат осигурени от "Virtual Events" (Холандия), компания за производство на динамични аудиовизуални ефекти, занимаваща се основно с дизайн на 3D съдържание и специални техники за прожектиране и презентации.

От старта си през март 2006 "South-East European Music Event" (SeeMe) се превърна в многожанров музикален фестивал и продължава да се развива като водещото модерно събитие за електронна музика в Югоизточна Европа.

С любовта си към всички музикални жанрове – алтернативен, ъндърграунд и мейнстрийм – "SeeMe" ще представи пореден зашеметяващ подбор изпълнители от цял свят.

За повече информация: www.seeme-sofia.com

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички