Екзотична диджейка пуска на всеки на партито в Cacao Beach


Екзотична диджейка пуска на всеки на партито в Cacao Beach

5142

Рейчъл Стар (Rachael Starr) и Шилон (Shilon) са звездите послучай петия рожден ден на "Cacao Beach" в курортен комплекс "Слънчев Бряг".

Мегакупонът е на 23-и август, съобщи Наско Лазаров от агенция ""PRofile".

"Рейчъл пристига адски наточена за парти", допълни той.

"Пия енергия от публиката, но й се раздавам докрай - да поема от мен каквото може", признава сексапилната дама от пулта.

Диджейката, определена от критиката като царица на електро-денса, проби с "Till There Was You" (2005).   

Джон Криймър, Стефан Кей, Габриел и Дресден, а и самият Тиесто са пипали парчетата на смуглото гадже.

"Cacao Beach" е една от най-известните и най-предпочитаните за почивка и забавление дестинации в страната ни. Построен през 2003 като малък клуб на Южния плаж в "Слънчев Бряг", днес той е цял луксозен комплекс, символ на модерния туризъм.

От 2003 година досега на неговата територия са построени общо четири заведения. "Bedroom Beach" е най-новият клуб, изграден през 2007 за 950 души върху 1200 кв.м. площ. "Undo Beach Bar" пък е създаден през 2005 като луксозно чил-аут заведение с интригуващи интериорни и дизайнерски решения. Той е сред най-предпочитаните през деня барове. "Еl Greco" е peсторант с капацитет от 650 места.

"Cacao Beach" е най-големият от всички клубове. Той предлага места за повече от 1500 души на закрита площ от над 700 кв.м. Заведението има Wi-Fi покритие и онлайн радио, което излъчва оттам.

Джон Дигуид, Ернан Катанео, Саша, Виктор Калдероне, Габриел и Дресден са се изявявали на неговата сцена.

Тимът на клуба успя да привлече за свои партньори други клубове и организатори на музикални събития като "Ялта" и движението Метрополис.

Билетите са на цена от 15 лв. Те могат да се закупат от касите на "Ticketstream" и "Eventim", онлайн на http://web.ticketstream.cz/bgts/ и http://www.eventim.bg/, както и в магазини "Германос".

В деня на събитието входът е по 25 лв.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички