Елтън Ди, Линда Пърл и Вайпър XXL начело на маратона Hard Love 3


Елтън Ди, Линда Пърл и Вайпър XXL начело на маратона Hard Love 3

5759

"Ultra 359" се завръщат в столичната зала "Христо Ботев" с третотo си голямо парти - "Hard Love".

Техно фиестата е на 23 май.

Събитието е част от европейското турне на бразилския техно продуцент Елтън Ди.

Бразилският техно продуцент е за пръв път у нас. Работил е за Мърфи, Кейв, Прийч, Миша, Марко Настич, Кристиян Фишер.

За първи път в България идва и eдна от ключовите дами в немското хард техно - Линда Пърл. През последните години тя си си спечели сериозна репутация с миксираните серии "Schranz Total", на които е станала нещо като постоянен резидент (Schranz Total 14-18). Участва в редица престижни фестивали като "RUHR In Love", "Montagood", "Nature One-USB Camp", "Trivial".

Хедлайнерът на феста няма нужда от дългo представяне. Името на Вайпър XXL (собственик на "Аrtillery Bookings") е синоним за хард техно от най-високо ниво.

Мат Мадокс влиза в редиците на светoвните топ хард техно диджеи още през 2004 с първото си парче за лейбъла на Робърт Натъс - "Bitshift". Повратната точка в кариерата на младия хърватин става тракът му "Psycho". През 2007 той издаде втора част на "Psycho" - този път за лейбъла "Inflicted", дебютира на сцената на "Nature One" и направи две миксирани компилации в комбина с Тобиас Люк (за "Compressed") и c Линда Пърл (за колекцията "Schranz Total 17").

От щаба на "Ultra 359" съобщиха, че ще осигурят най-мощния саунд за десетчасовия маратон. Задължителните за събитие от такъв мащаб мултимедийни екрани, плазми, лазери и специални ефекти ще допълват ефекта от музикалната атака.

Единственият у нас фест, посветен изцяло на по-твърдата електронна музика, се организира за втора година от DJ Смърф (Метрополис) и мис Лидия.

Организаторите са приготвили 100 промоционални билетa на цена от 15.00 лв. Те ще могат да бъдат намерени само в мрежите на "Ticketstream" и "Eventim".

Втората промоция от 200 билета на цена 20 лв, както и билетите на предпродажна цена от 22 лв, могат да бъдaт закупени вече и в Билетен център НДК - София, Зимен Дворец на спорта, магазин "Медуза" , Велико Търново, магазин "Електрика", Пловдив, и магазин "Динакорд", Бургас.

Цената на входа ще е 26 лв.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички