Фен от публиката на Калиакра Рок Фест ще си тръгне с нова кола


Фен от публиката на Калиакра Рок Фест ще си тръгне с нова кола

5724

Започват изненадите на "Калиакра Рок Фест" 2008!

Най-запаленият метъл кмет в България Цонко Цонев, и тази година ще удържи на думата си, и ще подари един лек автомобил с марката "Fiat Bravo" на един фен от публиката на тридневния фестивал в Каварна.

Условието за участие в традиционната томбола е просто: трябва да си 100-процентов фен на рока, да дойдеш от 5 до 7 юли в Каварна и най-вече – да имаш тридневен пропуск за целия "Калиакра Рок Фест" 2008.

Късметлията - притежател на билет за трите фестивални дни, ще стане известен след приключването на фестивала.

Името му ще бъде изтеглено лично от кмета на Каварна г-н Цонко Цонев и от изпълнителния директор на "Ауто-Италия" за България - г-н Васил Славов.

Организаторите напомнят, че вече са в продажба всички видове билети за фестивала. Местата, на които можете да ги намерите са Билетен център на НДК и в мрежата на Ticketstream. Еднодневният билет е с цена 50 лева, а комбинираният за два дни струва 70 лева.

Общият билет за трите дни на "Калиакра Рок Фест" 2008 е 90 лева.

Фестивалът вече има и официален сайт, от който всеки фен ще може да се информира за най-актуалната информация около предстоящите музикални събития. Тази година в Каварна ще свирят Менъуор, Сикст Сенс, Холи Хел, Алис Купър, Ин Флеймс и Слейър

Още от Метъл


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички