Георги Христов готви мегаспектакъл в Летния театър на Варна


Георги Христов готви мегаспектакъл в Летния театър на Варна

5642

Георги Христов ще пее във Варна на 1 август.

След успешния концерт в Пловдив преди месец, певецът гласи най-новия си спектакъл и за жителите на Варна, както и за гостите на морския град.

На шоуто той ще изпее едни от най-големите си хитове, включени в антологията "Тhe Вest 3", както и преработки на песни от репертоара на свои колеги. Изпълненията му ще бъдат в съпровод на неговите инструменталисти от „Черно и Бяло”, с които певецът концертира от началото на своята кариера.
 
Гигът е в Летния театър от 20.00 ч. Билетите са в продажба на касите на театъра и Двореца на културата и спорта, както и on-line чрез сайта на певеца на адрес: www.georgihristov.hit.bg
 
Публиката ще има удоволствието да чуе „Нямам нужда от много приятели”, „Ако умрам, ил загинам”, „Sogno”, „Болка”, „Какъвто съм, такъв съм”, „Още...” и много други. За първи път във Варна ще прозвучи най-новият сингъл на Жоро - „Как си отивате, приятели...”, чиято премиера беше на големия хепънинг в София. Клипът към баладата се радва на голям зрителски интерес, а мелодията покори много от слушателските класации на радиостанциите в страната.

За голяма част от песните Георги Христов е подготвил танци, в които ще му партнира балет „Veda Junior”. Той е първият, който започна да кани наследниците на балет “Veda”, които дълго време участваха в неговото шоу. От няколко години те работят заедно и танцуват на почти всяка от изявите на артиста.

Броени дни преди голямото събитие Христов е в перфектна форма, в която публиката винаги очаква да го види. Режисьор на спектакъла е самият Георги Христов.

Именно той е подредил програмата, решавайки постановката на шоуто, припомнят организаторите на събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички