Гравити Ко. отпушват духа от бутилката на Spirit Оf Burgas


Гравити Ко. отпушват духа от бутилката на Spirit Оf Burgas

4860

Гравити Ко. (Gravity Co.) ще открият ударно "Spirit Оf Burgas" довечера.

С този гиг нашият електро-поп проект осъществява дългогодишната си идея да бъде съорганизатор на фестивал с участието на световни звезди у нас.

Момчетата ще делят главната сцена с готик-рок иконите Систърс Ъф Мърси (The Sisters of Mercy), които пристигат за първи път у нас.

Освен като хедлайнъри в българската част на програмата на тридневното събитие, Гравити са пряко свързани с разработването на идеята и подбора на артистите за него. Желанието им на местна почва да бъде организиран форум от типа на "Exit" е осъществено със съдействието на община Бургас под патронажа на кмета г-н Димитър Николов и промоутъра от "DS Мюзик" Иван Вълков.

В основата на "Spirit Of Burgas" заляга идеалната цел родните меломани да станат свидетели на нещо различно от познатите ни до момента рок фестове или пък на поредица от концерти на световни величия.

Гравити Ко. са основните “виновници” за избора на локация – централния плаж на Бургас, както и в “топлата връзка” между общината на града и основния промоутър на фиестата.

Те са участвали и в селекцията на чуждите изпълнители.

“Ще положим усилия "Spirit Оf Burgas" да се превърне в една добра традиция както за родната музикална сцена, така и за тази в Югоизточна Европа по принцип. В рамките на три дни ще дадем шанс за изява и на млади групи, които до момента не са излизали от клубовете пред публика от такъв мащаб”, коментира продуцентът на бандата Георги Станев.

Гравити Ко. бяха хедлайнъри на музикалния фестивал, съпътстващ финалната фаза на Европейското първенство по футбол през юни.

Те изнесоха едночасово шоу пред хиляди запалянковци в Женева в деня, непосредствено преди полуфиналите - 24 юни.

Сега продължават успешния си марш на скок. И ритъм.

Още от Събития


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички