Група Остава изпраща годината с три бутикови концерта. Ще свири и съвсем нови парчета


Група Остава изпраща годината с три бутикови концерта. Ще свири и съвсем нови парчета

1358

Както повелява традицията, момчетата от група Остава ще изпратят годината, но този път не с един, а с цели три бутикови концерта.

Първата спирка на инди рок ветераните е в пловдивското Bee Bop Café на 22 декември. За истински магични вечери следва да се готвят феновете им в Стара Загора, на 29 декември в Club 5th Avenue и в София на 30 декември в "Топлоцентрала".

Свилен, Жоро, Боян, Дани и Алекс обещават наистина вълнуващи празнични срещи, които ще оставят трайни следи в сърцата на публиката.

Освен концертите, феновете на Остава имат и допълнителен повод за радост. Групата в момента работи усилено в студиото, където записва четири нови песни. Сред тях се откроява "Свободен" - тъжна любовна балада,която обещават да изпълнят на живо за първи път по време на трите концерта.

"Свободен" вече е готова и представлява ново творческо измерение за Остава. Със своя дълбок текст и изтънчен аранжимент, песента обещава да докосне сърцата на слушателите и да стане неизбежна част от техния репертоар.

Бандата с нетърпение очаква да сподели този уникален момент с феновете си и да създаде незабравими спомени през този празничен сезон. В сетлиста на концертите ще присъстват както хит синглите "Шоколад", "Океан", "Поля от слънчогледи", "Бесен", "Внимание", "Сателит", "Мама", "Помощ", "Саботаж", "Клише", така и стари песни, които рядко са изпълнявали на живо.

Билети в мрежата на Eventim.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички