Хилда и Теодосий Спасов с обща изява на BlueZZ феста в Русе


Хилда и Теодосий Спасов с обща изява на BlueZZ феста в Русе

7102

Хилда Казасян и Теодосий Спасов готвят съвместно шоу, с което да се представят на 5-о издание на “BlueZZ” феста в Русе. По традиция той се провежда в последния уикенд на юни.

Изявата им е на 28 юни в голямата зала на Доходното здание. Както “MySound.bg” вече огласи, предишната вечер на същото място са гиговете на Мери Бойс Бенд, Владко Радулов със свищовския хор Янко Мустафов и столичаните Ънлимитед.

„Много неща сме приготвили. Освен няколко версии по стандарти за блуса и джаза, ще представим и чисто нов репертоар – съвместен и отделно мой и на Хилда”, съобщи Теодосий Спасов.

В хепънинга на двамата ще се включат като равностойни партньори Румен Тосков (пиано) и Христо Йоцов (барабани).

„Те написаха няколко нови парчета за мен”, издаде Хилда Казасян. С този състав тя готви и национално турне по презентацията на своя  саундтраков проект – „Замълчи, замълчи”. Така се нарича и първото й парче, инспирирано от филма  "Момчето си отива".

Обиколката е предвидена за края на август и началото на септември. „Афишът все още се уточнява, но ще минем през Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Шумен и други градове. В София сме през октомври най-вероятно”, обясни вокалистката.

Джаз примата Стефка Оникян ще пее в съпровод на русенския квартет Индекс, а Дърти Пърчиз на Гальо "Суинга" ще са с вокалното присъствие на Амалия. Ще им гостува жицата на Иван Лечев.

"Не зная още какво ще ударим, караме го както ни текне. Имаме 400 парчета, свирим от Куул Енд Дъ Генг и Дуби Брадърс до Принс и Арета Франклин: абе, яко купон!", призна знаковият тромпетист Мишо Йосифов.

Билетите за феста струват 5 лв.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички