И Алис Купър на фасада в Каварна за Thrash Till Death


И Алис Купър на фасада в Каварна за Thrash Till Death

5262

Поредното издание на траш метъл фестивала в Каварна наближава и получаваме поредна доза подробности около организацията на събитието от "Жокер Медия":

"Траш метъл бандите Оувъркил (Overkill), Екзъдъс (Exodus) и канадците Три Инчес Ъф Блъд (3 Inches Of Blood), които идват за първи път в България на 13 август, ще съберат и тази година в Каварна най-сериозните метъл фенове.

Кметът Цонко Цонев, който по традиция изрисува поредния жилищен блок в крайморското градче, този път с лика на Алис Купър, очаква с нетърпение да посрещне иконите в световния траш метъл, начело с Оувъркил.

Само месец след грандиозния "Калиакра Рок Фест" и незабравимите концерти на Менъуор, Алис Купър, Слейър и Ин Флеймс, града отново е спретнат и готов за поредната доза метъл. Еднодневният траш фестивал стартира точно в 19 часа на 13 август, с дебют на сцената му и на българската хардкор банда Ласт Хоуп (Last Hope).

Организаторите на екстремния "Thrash Till Death" фестивал – Община Каварна и "Жокер Mедия" споделят, че едни от най-яките групи в тежката категория, зад сцената са си поръчали предимно лека храна.

В горещия 13 август, метълите ще похапнат ябълки, банани и зеленчуци. На сцената обаче не ни очаква нищо леко, а точно обратното - сто процента здрав, брутален, мощен траш метъл.

Билетите за "Thrash Till Death" се продават в Билетния център на НДК и в мрежата на "Ticketstream.bg" с цена 25 лв, а в деня нa фестивала те ще са по 30 лева."

Още от Метъл


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички