Кайли идва със семейството си


Кайли идва със семейството си

5727

Поп сензацията Кайли пристига в София в деня на концерта – 18 май – и ще отседне заедно с целия си екип в луксозен петзвезден хотел.

По време на своята визита в България звездата ще бъде придружавана от родителите си Каръл и Рон Миноуг. Те пътуват с дъщеря си по всички спирки от европейското й турне.

След възстановяването си от рак на гърдата, Кайли споделя, че си е дала клетва да прекарва повече време с най-близките си хора и затова е предложила на родителите си да я придружат.

На концерта у нас, българската публика ще види забележителната хореография на шоуто, дело на Майкъл Руни - един от най-добрите хореографи в света, работил с Бьорк, Мадона, Фетбой Слим, Кристина Агилера и много други.

Друг интересен факт, е че една от беквокалистките на Кайли е Роксан Уайлд - малката сестра на известната през 80те поп звезда Ким Уайлд.

Интересът към концерта е изключително голям, но все още могат да бъдат закупени билети на цени от 35 до 50 лева от билетен център НДК, касите на Тикетпро и неговите партньори в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички