Кристабел с нов албум и концерт в Sofia Live Club. Midnight Star


Кристабел с нов албум и концерт в Sofia Live Club. Midnight Star

2344

"Музата на режисьора Дейвид Линч" Кристабел пристига в София за трети път – то се знае, отново по покана на радиофестивала "Аларма Пънк Джаз", както беше и през 2017 -  годината на излизането на третия сезон на "Туин Пийкс", където Линч ѝ повери ролята на специален агент Тами Престън, и през 2019 (с песните от албума "Feels Like Love"). 

Да си муза (и съавтор на песни) на Линч още от времената на "Inland Empire" (2006), несъмнено е чест, че дори и благородническа титла, но през последните 5-6 години с албумите "We Dissolve" (2017), "Feels Like Love" (2019) и новия "Midnight Star" (2022) Кристабел успя да се докаже преди всичко като автор и солов артист с творчество и присъствие, което следва свой собствен път, не задължително следващо утъпканите от Линч пътеки, както е и с мнозина други артисти, които той е открил и световната сцена.

На 13 юни (понеделник) с обновения състав на групата си Кристабел ще представи излезлия в началото на годината албум "Midnight Star" Той е крачка напред не само в соловото ѝ музикално творчество, но – доколкото можем да съдим по първите видеоклипове, и в една по-сюрреалистична посока от визуална гледна точка. От настоящия състав на квартета ѝ познаваме китариста Джон Санчес, когото гледахме и на концерта ѝ през 2019 г., и Кристофър Смарт – съавтор на повечето от песните от последните ѝ три диска и доскоро басист (а понастоящем на миди-клавиатури, електронни устройства, дръммашини и всичко друго, което създава основата, върху която да стъпи бандата). Новото попълнение е басистката Дженифър Фрейзър.

Вратите на клуба отварят в 20.00 часа. Преди групата на Кристабел – точно в 20.30 ч. – на сцената ще излязат Dead Man’s Hat – като трио (със специален гост Таш от Jeremy? на електрическа китара), а групата на Кристабел ще започне сета си в 21.30 ч.

Следете събитието във Фейсбук тук: https://www.facebook.com/events/2448058108667224

Билети има в системата на EpayGo - https://epaygo.bg/4061179836 и на касите на EasyPay в цялата страна. Организаторите са запазили определен брой, които да се продават и на входа на клуба преди концерта.

Два дни преди събитието (събота вечер, 11 юни) в "Ателието" на улица "Цар Самуил" № 50 ще има специална подгряваща вечер на "Аларма с музиката на Анджело Бадаламенти, Кристабел, Алекс Хан Хунтай, Джули Круз и други артисти от вселената на Дейвид Линч - https://www.facebook.com/events/704398973974035 , а четирима от присъствалите ще си тръгнат с билет за концерта на Кристабел в понеделник вечер (13 юни).

Новия албум "Midnight Star" - тук – https://loveconqueredrecords.bandcamp.com/album/midnight-star

А визуално… всичко изглежда ни повече, ни по-малко… точно така:

https://www.youtube.com/watch?v=_tuE52TtHWY

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички