Лени Кравиц ще пее за любовта и ще смени няколко тоалета в София


Лени Кравиц ще пее за любовта и ще смени няколко тоалета в София

4681

Рок звездата Лени Кравиц, който пристига за концерт в София на 27 юли, по покaна на "Жокер Медия" обещава да рaзгорещи страстите на българските фенове с убийствен рок и уникален собствен стил.

Носителят на четири награди "Грами" за "най-добър мъжки рок вокал" ще стъпи на сцената на 27 юли на столичния стадион "Академик" облечен в удобни тоалети на "Gucci", измайсторени специално за него от топ дизайнерката на марката Frida Giannini.

Звездата, известна със своя перфекционизъм във всяко отношение, винаги се отнася със специално внимание към детайлите не само в музиката, която прави, но и в дрехите и всичко, което носи и го заобикаля.

Без съмнение, Лени ще стъпи на родна земя носейки любимите си слънчеви очила - аксесоар, с който не се разделя дори по тъмно.

За предстоящото си европейско турне, което стартира на 29 май от Испания, освен слъчеви очила, изпълнителят на "Are You Gonna Go My Way" ще ни покаже посоката и тенденцията в модата и рока, сменяйки двадесет прилепнали панталона, удобни кожени якета и жакети, и колани с голяма тока в стила на 60-те и 70-те.

Рок иконата на милиони по света пристига в България и с най-новия си албум “It’s Time For A Love Revolution” (2008), както и с хитовете, донесли му световна слава.

Титан на естетиката, с перфектна визия Лени Кравиц абсолютно закономерено не веднъж присъства на кориците на световните модни списания, а от три години насам се подвизава повече от успешно и на модното поприще със своя дизйнерска марка.

Звездата твори в собствена си проектантска къща, която се занимава с вътрешно обзавеждане, мебели и дизаин. Любовта на Лени към архитектурата и вътрешното обзавеждане не е от вчера.

В интервю за списание "Vogue", самият той споделя: "Вечно променям това или онова и размествам разни неща. Когато започнах да правя турнета и да обикалям света, се запалих по архитектурата."

За уникалния си стил добавя: "Обичам неща, чиито корени са в класическите стилове, но ще видите и доста примесени стилове в работата ми. Пристъпвам към обзавеждането, както пристъпвам към музиката. Трябва да бъде удобна, да притежава чувственост и да е уникална."

Друга модна отличителна черта на звeздата е отлично поддържаното му тяло, покрито с пиърсинги и уникални татуировки.

Те са правени в студиото на Томи Лий, който може да се похвали с най-звездната клиентела в САЩ.

Освен Лени Кравиц, от услугите му до момента са се възползвали още Филди от Корн и рапъра Джа Рул, който наскоро беше в България.

Еталон в модата и рока, Лени никога не прави компромис със стила си - музикален и личен.

Вече 18 години на върха, секс символът направо влудява феновете и критиката правейки само това, което чувства правилно за себе си, готов винаги да изненада с вкус и стил.

За Лени Кравиц, определен за най-модерен изпълнител на "VH1/Vogue Fashion Awards" за 1999 можем да кажем със сигурност, че е най-модната, най-оригиналната и уникална звезда, която ще огрее и България.

Харизматичният изпълнител, който освен композитор, текстописец и продуцент, свири на почти всички инструменти в парчетата си, ще дойде за първи път в България носейки ни звуците на любовта.

Заявявайки, че е влюбен повече от всичко в живота, без съмнение на 27 юли на стадион "Академик" ще хвърчат любовни искри от всички страни.

Билетите за концерта вече са в продажба с цена 55 лева за място в трибуната, а в деня на шоуто ще се продават по 60 лева. Местата, на които могат да се закупят, са Билетен център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички