Ливио и Роби ще се вихрят в клуб Ескейп


Ливио и Роби ще се вихрят в клуб Ескейп

5144

Ливио (Livio) и Роби (Roby) са в афиша на столичния клуб "Ескейп".

Румънските диджеи ще пускат на 27 юни.

Aртистите на "Viva Music" се срещат през 2004, за да създават собствена клубна музика, oбединявайки талантите си и над 10 години опит на румънската електронна сцена.

Ливио е уважаван диджей, продуцент и резидент на едни от най-престижните клубове - "La Mania" в Констанца и "Kristal Glam Club" в Букурещ. Музикалният му стил е определен като фънки хаус и дърти трайбъл, а в неговите сетове си дават среща хаус, фънк и електро.

Колегата му Робърт владее еднакво добре и пианото, и китарата. Той става диджей след като дълго се е занимавал с продуциране на алтернативни електронни проекти.

Още с първия си дебютeн сингъл през 2005 ("Bitter Sweet") дуото провокира интересa и подкрепата на редица световно известни диджеи и се настанява уверено в международните чартове. Тракът "Bitter Sweet", заедно с "Headz On" и "Out Of Bass", намират достойно място в компилациите на легендарния Стив Лоуър – "Lights Out 3" за "Global Underground" и "VIVA" на "Ministry Of Sound", както и в миксираното CD на Ернан Катанео – "Sequential Vol.2" на "Renaissance". 

Младият тандем ремиксира утвърдени имена като Ремо, Шон Милър, Камишейк, Чък Лийпли и Джими Хил, но залага и на собствена си продукция.


Сред големите пробиви в кариерата им остава сингълът „Deep & Dirty”. През 2006 Ливио и Роби създават проекта Монохром, заедно с Джорджи Джей.

С него печелят световна награда на конкурса „Heineken Thirst Studio”, създаден да търси нови музикални таланти от целият свят.

Дуото ще бъде подкрепено от DJ Витяз.

 

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички