Марко Карола ще пуска в Ескейп като част от SeeMе на 6 юни


Марко Карола ще пуска в Ескейп като част от SeeMе на 6 юни

5761

Софийският клуб "Ескейп" се присъединява към "SeeMe" с тридневна програма: 5, 6 и 7 юни.
 
Парти кулминацията ще бъде в петък, когато у нас след 2 годишно отсъствие ще пуска Марко Карола (Marco Carola). Неотдавна той имаше обявен сет на същото място, но събитието бе осуетено заради инцидент. Гипсиран или не, италианският крал на техното е потвърдил участието си на "M_nus 002". Клубът е първият в България, посветил специална вечер на култовия лейбъл, собственост на Ричи Хоутин.


Предишната вечер е определена за диджеите от "GLAM" ("Generation Love And Music"). Представителите от Страната на лалетата идват по специална покана на нашия клуб "Ескейп" и легендарния му съименник "Escape" в Aмстердам, Холандия.

Фестивалният уикенд ще завърши с лейбъл парти на българската гордост от Пловдив - "Електрика". Петима диджеи, саксофонист, красива вокалистка… много хаус и  качествена електроника...такава събота вечер няма как да мине без международно присъствие, казват организаторите.

Главните движещи сили на пловдивскотo електронно движение - Пачо Би и Пепо, се доверяват за пореден път на хърватите Серафим и Торес. Те ще бъдат и хедлайнърите на нощта.

От днес са в продажба промоционални билети по 30 лв., които ще важат и за трите вечери. Те могат да бъдат намерени само в мрежите на "Ticketstream" и "Eventim".

 

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички