Не носете чадъри на концерта на Лени Кравиц!


Не носете чадъри на концерта на Лени Кравиц!

5384

С наближаването на концерта на Лени Кравиц (Lenny Kravitz) и влошаването на метеорологичните условия в София, интересът към ограниченията, които ще важат в зоната на стадион "Академик" на 27 юли, нараства.

Ето поредна доза препоръки от организаторите на събитието:

“Въпреки че синоптичната прогнозата за 27 юли, когато е концертът на Лени Кравиц на стадион “Академик”, е за променливо време, "Жокер Медия" предупреждават феновете да не носят чадъри на стадиона. Традиционно този аксесоар е забранен за големи масови прояви, но затова пък зрителите могат да си носят дъждобрани.”
Независимо от времето обаче, горещото момче на рока Лени Кравиц обещава да стопли феновете с лична покана за “любовна революция” и хитове от свeтовна класа.  Носителят на четири награди "Грами" за най-добър мъжки рок вокалист пристига ексклузивно в София. България е сред първите държави, които Лени Кравиц ще посети в рамките на актуалното си "Love Revolution Tour", стартирало в края на май и планирано да продължи близо две години.

Световноизвестният рок музикант не крие страстта си да посещава места, на които никога преди това не е бил. Първата му стъпка на българска сцена е насрочена за 21:00 ч. в неделя. Преди него, минути след 20:00 ч., публиката ще чуе и хитовете на група Остава.”

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички