"Образцово кабаре" пристига за пръв път в Бургас. Тома и Цвети Маринова от Expose са в главните музикални роли


"Образцово кабаре" пристига за пръв път в Бургас. Тома и Цвети Маринова от Expose са в главните музикални роли

1038

"Образцово кабаре"- един от най-вълнуващите сценични формати, пристига в Бургас за своя премиера

Очаква се зрелищният спектакъл да предизвика буря от емоции в Културния дом НХК-Бургас на 6 април.

След успеха в София, морският град е първата спирка от плануваното турне на "Образцово кабаре". Със своето музикално-театрално пътешествие спектакълът пренася зрителите в обаянието на годините, когато за вечната любов, първите трепетни срещи, мъчителните раздели, младостта и красотата се е говорело с мелодични линии и затаен дъх. Екипът вече е готов да пресъздаде цялата емоция и творчески заряд на вечни шлагери, сред които "Замълчи, замълчи", "Ако имах чук", "Хора и улици" и "Спри до мен", поднесени в актуален аранжимент, а емоцията на сцената ще гори, разказана в 18 истории от 9 артисти в над 80 костюма.

Водещите музикални роли са на Тома Здравков и Цветелина Маринова от дует Expose. Двамата постоянно сменят своите образи в спектакъла, но неизменно остават в духа на "най-хубавите години от нашия живот". Пулсът на всяка песен е уловен до съвършенство от хореографа Велислава Дипчикова, както и от великолепните танцьори от балет Еxpose Тeam. С движения те рисуват магията на кабаретните представления и потапят зрителите в годините на червените завеси и лъскавите облекла.

Историята на спектакъла увлекателно разказва шармантният Красимир Митов - конферансие на вечерта, а брилянтната визия на представлението е от сценографа Илина Грозева.

"Надявам се "Образцово кабаре" да събере своите почитатели и в Бургас. Очаквам с нетърпение реакцията на бургаската публика, с която заедно да споделим скритото послания на спектакъла: Животът трябва да се живее тук и сега, независимо колко ни е трудно понякога. Важното е да чувстваме и да се наслаждаваме!", сподели продуцентът на събитието Веселин Стоянов-Лино, който е и автор на арт концепцията.

Билети за "Образцово кабаре" в Бургас - ТУК

Повече за спектакъла:

2producers Events | Facebook
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички