Omnium Gatherum единствен гост на концерта на Fleshgod Apocalypse. Обявените Ex Deo, Irony Of Faith и Chaoseum аут от афиша


Omnium Gatherum единствен гост на концерта на Fleshgod Apocalypse. Обявените Ex Deo, Irony Of Faith и Chaoseum аут от афиша

1656

Концертът на Fleshgod Apocalypse ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 часа на 21 октомври, известиха организаторите BGTS.

Визитата е част от мащабно европейско турне с 28 дати.  Специални гости на събитието ще са единствено финландците Omnium Gatherum. Всички предварително обявени гости като Ex Deo, Irony Of Faith и Chaoseum отпадат от афиша.

Програма за вечерта:
19.00 часа – отварят вратите за публика;
20.00 часа - Omnium Gatherum
20.50 часа - Fleshgod Apocalypse

Преди и след концерта музикантите ще се хранят с храни, достъпни за населението на България, а напитките ще са тези, които всеки би могъл да си позволи и намери.

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.  Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуба.

Всички закупени до момента билети ще важат без презаверка.

Билети се продават онлайн и в мрежата на "Ивентим". Някои от местата, на които могат да бъдат намерени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" 58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните пропуски не е необходимо да бъдат отпечатани, ще бъдат сканирани през телефона.

Билетите са на цена от 40 лева, а в случай на налични места, в деня на шоуто пропуските ще се продават по 45 лева. Деца до 7- годишна възраст влизат без билет, но с придружител.  Политика за допускане на малолетни и непълнолетни наgigs@mixtape5.com

BGTSC е член на сдружението "Сцена музика", подкрепящо Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.
 

Fleshgod Apocalypse:  "The Violation" (Official Music Video)

Omnium Gatherum:  "The Unknowing" (Official Music Video)

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички