Остава и Д2 подкрепят благородна кауза, правят и концерт


Остава и Д2 подкрепят благородна кауза, правят и концерт

5564

На 3 юни фондация "И аз мога" и фондация "Деца с проблеми в развитието" канят гости на Ден на отворените врати в Медицинския център за деца с увреждания в Студентски град, бл. 11, София.

Сред присъстващите ще бъдат много официални личности като и Красимир Балъков, Христо Монов - психолог, музикантите Живко Петров и Ангел Заберски, Даниел Ризов, Магърдич Халваджиян и др.

Група Остава продължава подкрепата си за фондация "И аз мога" с изпълнение на живо на 3 юни при откриването на Медицинския център за деца с увреждания, което ще започне в 14 ч.Момчетата на Свилен Ноев се включиха в инициативата "Хората за И АЗ МОГА", участвайки във фотосесия с тениски "I Can Too".

Групата засне и клип по песен, посветена на децата с увреждания с участието на хора на незрящите деца и футболната звезда Красимир Балъков.

Ето и подрбоната информация за събитието от неговите организатори:

Цели:
- В деня на отворените врати всеки може да посети центъра и да се запознае със същността на неговата дейност, както и да помогне за неговото завършване.

- На този ден двете фондации, съвместно с "Дарик" радио и радио "FM +", обявяват "Ден за набиране на средства"Набраните суми до момента са:
- от спонсори: 25 540 лв.
- от Фондация "И аз мога": 10 000 лв.
За довършването на центъра са необходими 180 406 лв.

Начало на събитието се поставя в 12 часа с деца от Национален Дворец на Децата, които рисуват в центъра, като десетте най-добри работи ще бъдат наградени от музикантите.

Всеки може да подкрепи Медицинския център:

• На самия ден в центъра:
- като си закупи тениски, значки "I Can Too", картички на група Д2 и Свилен от Остава (които ще дават автографи) и други аксесоари
- като си закупи картина с детски мотиви, които ще бъдат изложени в Медицинския център.
- с обаждане в "Дарик" радио и радио "FM +", като първите 10 желаещи да си закупят тениски ще получат картички с автограф на Краси Балъков
• със есемес на номер 1415 или с обаждане на 09005 14 15

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички