Последното за сезона парти Спартакус - трибют към Мадона


Последното за сезона парти Спартакус - трибют към Мадона

6528

Последното за този сезон парти "Spartacus - The Legend Still Continues..." ще се проведе на 30 май в клуб "Ялта" и ще бъде трибют към новия албум на кралицата на поп музиката Мадона (Madonna).

Дискът й "Hard Candy" ще бъде представен както с оригиналните парчета, така и с денс ремикси, които ще намерят място в сета на диджеите.

Клубните версии на песни от новия албум, заедно с нечувани досега ремикси на класически хитове, ще са част от микса на вечерта, а клипове на поп дивата ще радват феновете.

Изключително редките ремикси и клипове на Мадона са предоставени ексклузивно за партито от издателите на певицата за България – "Орфей Мюзик".

Дори 11 години след първоначалното си откриване и 4 години след като затвори врати, "Спартакус" продължава да е абсолютен феномен в нощния живот на София.

Привлича разкрепостените и готови да се забавляват хора, а голяма част от гостите са персони, добре познати от медийното пространство.

Верни на традицията, организаторите от "Liquid Entertainment" продължават да провеждат партито при закрити врати – само строго подбрани журналисти и фотографи, доказали се с умението си да се забавляват и да отразяват събитието, се допускат на входа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички