Пробутват менте билети за Металика: те са с начален номер 923050!


Пробутват менте билети за Металика: те са с начален номер 923050!

6111

Фенове, внимавайте! На пазара могат да се появят фалшиви билети за концерта на Металика" (Metallica), алармира в "Труд".

Това предупреди вчера МВР, след като антимафиоти заловиха банда, която печатала фалшиви пропуски за концерта на националния стадион "Васил Левски" в столицата на 25 юли.

"Те са начален номер на баркода 92350, веднага след първите четири нули", контретизира за "MySound.bg" Петър Петров от организаторите "Болкан Ентъртейнмънт".

"Желаещи да влязат с билет, имащи този баркод, няма да бъдат пускани", категоричен бе той.  

Преди месец в ГДБОП бил получен сигнал за група, която фалшифицира билети за културни и спортни събития от национален и международен мащаб. Фалшификаторите дори пуснали "продукцията" си на пазара. Антимафиотите установили, че бандата действала от декември месец 2007 в София.

Билетите били предлагани по интернет, а продажбите ставали при лични срещи на член от групата с потенциалните купувачи.

На 9 юни спецполицаите оковали с белезници продавача на лъжебилетите П.Н. (26 г.) По-късно бил спипан и организаторът Р.М. (26 г.).При обиск в магазин за мобилни телефони и в жилищата на задържаните са били открити 23 билета с еднакви баркодове.

Намерени били множествено непопълнени бланки, компютър и лаптоп със софтуер, с който били правени концертните пропуски.

Предлаганите билети за Металика вървели по 70 лв. за сектор "А". Сред откритите билети  имало и ментета за концерт на Бон Джови за концерта им във Виена, но не се знае дали фалшификаторите са успели да намерят купувачи.

"Билетите за шоуто на Металика у нас отиват към изчерпване, но все още могат да бъдат намерени пропуски за терена", съобщи Петър Петров.       

Още от Метъл


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички