Сатоши Томи идва за гиг в Ескейп


Сатоши Томи идва за гиг в Ескейп

5411

Сатоши Томи (Satoshi Tomiie) ще пуска в столичния клуб "Ескейп" в петък, 13-и юни.  

Най-успешният японски хаус диджей и продуцент ще зарадва софийската си публика ден преди да открие легeндарния клуб "PACHA" в Ибиса.

С близо десетгодишнo образование на класически пианист в Япoния и опита на истински хип хоп бийт мейкър в Ню Йорк, Сатоши Томи използва своя талант, за да напише, програмира и продуцира някои от най-значимите хаус парчета напоследък. 

Той е сцената от края на 80-те, след като се среща с един от бащите на хаус музиката - Франки Нъкълс.

Сатоши е работил със световни звезди като Симпли Ред, Дейвид Боуи, Ю Ту, Марая Кери и др. още преди да пусне легендарния си дебютен проект "Full Lick" (1999).

Той е основател на "Saw Records", които продължават да са определящ фактор за денс музиката и предоставят възможност за изява на по-неизвестните продуценти. Днес проектите на Сатоши са свързани с "iTunes" и "Beatport".

2007 също бе много успешна него: Деф Микс (Сатоши Томи), Дейвид Моралес и Франки Нъкълс отпразнува 20-годишнината на култовата си нюйоркска задруга - собствения си хаус лейбъл "Def Mix".

Миналaта година Сатоши успя да повтори успеха на първата си миксирана компилация за "Renaissance" - «3D» (2006) с  “The Masters Series Part 9” ,  а през 2008 се очаква още един негов миксиран диск за известната поредица.

В петък японската звезда ще бъде подкрепен от Ясен Петров ("Метрополис").

"Ако говорим за хаус и денс музиката, тенденциите в последните 20 години са развитието да се повтаря, да се смесват различни стилове. Появилите се идеи в последните 8 години могат да изчезнат и да се върнат след 20 години. Музиката влиза в тъмни и светли фази, подобно на морските вълни. Никой не може да предвиди бъдещето", обяснява Сатоши Томи.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички