Седмица до концерта на W.A.S.P. в София, Блеки ще завърши юбилейното турне въпреки проблемите с гърба


Седмица до концерта на W.A.S.P. в София, Блеки ще завърши юбилейното турне въпреки проблемите с гърба

1559

Седмица остава до концерта на американската хеви метъл легенда W.A.S.P. в столичната "Арена София", Колодрума,  "Борисовата градина".

Както е известно, това е последен лайв от мащабното турне за 40-ата годишнина на бандата. Самият лидер на групата Блеки Лоулес споделя колко дълго е чакал това турне и че няма търпение да види всички свои фенове във всеки от градовете, през които то ще мине.

Не са тайна и здравословните проблеми на знаменития фронтмен, които го съпътстват почти от началото на обиколката в Европа. С тежка дискова херния, той няколко пъти вече изнася концерти със силна болка в гърба. И все пак, въпреки съветите на лекарите да се прибере в Лос Анджелис за рехабилитация, той е категоричен: "Ще завърша това турне, пък да става каквото ще!" От месец, между датите с концерти, всяка седмица Блеки посещава рехабилитационен център в Германия за инжекции, които успокояват притиснатите нерви и болката. Той уверява феновете си, че и последната седмица от турнето всеки концерт ще се случи и шоуто няма да пострада от състоянието му.

Заради болката и хернията, се налага 66-годишният Блеки Лоулес да изнася оставащите концерти на специален ортопедичен стол. Но и в този случай W.A.S.P. ще превърнат това като част от шоуто – столът ще бъде съединен с легендарната стойка за микрофон на Блеки "Елвис". "Та той е с нас всяка вечер, "Елвис" е част от групата и ще завършим това турне заедно. Никога не съм излизал на сцената със стол и това не ми е приятно, но категорично ще изведем турнето до край. Веднъж отбелязваме 40 години на групата. И го дължа на всичките ни отдадени фенове, които са с нас през всички тези години. Те ще видят това шоу, за което всички говорят, шоуто, което разпродаде напълно зали в Щатите и в Европа".

Цялото обръщение на Блеки Лоулес - тук:

https://www.waspnation.com/post/blackie-lawless-my-intention-is-to-finish-this-tour-come-hell-or-high-water

W.A.S.P. обявиха турнето за 40-ата годишнина на групата още преди пандемията от Ковид-19 и заради нея се наложи да го отлагат три пъти. Затова и Блеки е категоричен, че отменени дати няма да има повече. Бандата предприе първото си американско турне след повече от 10 години и феновете я посрещнаха еуфорично, като почти всички дати бяха разпродадени. Същото се случва и с концертите в Европа – отзвукът от всяка изява е бляскав и групата е във върхова форма и с незабравимо шоу всяка вечер.

Юбилейният концерт на W.A.S.P. е от 20.00 часа на 18 май, четвъртък, и последна дата от обиколката. Подгряваща група няма да има. Музикантите желаят да споделят шоуто и емоциите си само със своите фенове. 

Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим.бг" и Билет.бг (https://bilet.bg/bg/cart/order/w-a-s-p-40-years-anniversary-show/2847)

Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, "Български пощи", касите на "Фаст Пей" (Fast Pay),Usit Colours и други. Електронните версии не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.

Децата до 7 години включително ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, изтеглена от ТУК: https://securitysks.com/?page_id=734

BGTSC е член на сдружението "Сцена музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички