Sevi отпразнуваха 14 години с концерт и премиера на новото си видео "World That Doesn’t Fit"


Sevi отпразнуваха 14 години с концерт и премиера на новото си видео "World That Doesn’t Fit"

1247

Музикантите от Sevi отпразнуваха 14 години на сцена в Sofia Live Club миналия петък.

Бандата излезе в обновен състав и с нова визия за почти двучасово шоу, подплатено с много визуални ефекти. Публиката подкрепи с бурни овации новите членове - Камен Ангелов, познат още като Stone Angel и младия барабанист Петър Петров, който очарова феновете с виртуозно соло в средата на шоуто. Sevi изсвириха песни от последното си издание "Genesis" и някои от любимите парчета на феновете от своите предишни албуми.

За финал беше представен и клипът към най-новия сингъл на групата"World That Doesn’t Fit". Емоционалната балада е композирана от Светлана Близнакова и Рали Велинов, а миксът и мастерингът са дело на италианския продуцент Марко Барусо.

По видеото Sevi са работили с режисьора Никола Копаров,Георги Спиров (DOP,обработка), Мартин Киряков (осветление), Алис Шопова (грим и коса), Любомила Клисуранова (стилист), Петър Димов (фокус) и Димитър Кичуков (making).

Групата се готви за силна фестивална година в България и участия зад граница. Както MySound.bg вече писа, музикантите обявиха предстоящи турнета в Англия, Шотландия и Швейцария, а през юли ще ги видим на сцената на Hills Оf Rock.

Новото видео може да гледате тук: https://youtu.be/IY6GK7n_Sbg?si=JyQ1JhCyKv5NJtTB

Снимка: Стелиан Николов
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички