Шон Еваристо специален гост на Urban Dance Camp


Шон Еваристо специален гост на Urban Dance Camp

5404

Шон Еваристо. (Sean Evaristo) е сред специалните гости на "Urban Dance Camp Europe".

Събитието ще се състои от 26 юли до 10 август в германския град Lörrach. Това е и най-мащабният професионален лагер на Стария континент за това лято.

Освен факта, че е един от секс символите в артистичните среди, Еваристо е познат с работата си с безспорно най-добре танцуващите супер звезди в САЩ, сред които се отличават имента на Ъшър, Дженифър Лопес, Джанет Джексън, Омарион, Фърги.

Георги (Goosh) Енчев и Мариела (El) Станчева ще сверят часовниците си със светилата в световните хип хоп танци от българска страна.

За "Urban Dance Camp Europe 2008" са потвърдили участие 18 от водещите хореографи в цял свят. Специален гост ще бъде Марти Куделка, познат още като главен хореограф, личен приятел на Джъстин Тимбърлейк и участник в сценографиите за световните турнета на Пинк, Джанет Джексън, Ен Синг, Менди Мур.

Гост на фестивала е и Шон Еваристо. Освен факта, че е един от секс символите в артистичните среди, Еваристо е познат с работата си с безспорно най-добре танцуващите супер звезди в САЩ, сред които се отличават имента на Ъшър, Дженифър Лопес, Джанет Джексън, Омарион, Фърги.

За поредна година има прилично словенско участие. Желко Божич (главен хореограф на най-авторитетното хип хоп училище в Европа - "Kazina") и Андже Скубе (детето чудо в световноте хип хоп танци) също ще бъдат част от този звезден състав.

"Urban Dance Camp Europe 2008" дава чудесен шанс на българските хореографи от “The Center” да качат нивото на тренировките и да разработят хореография, достойна за челните места в световните хип хоп форуми.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички