Стартира грандиозното турне на Тиесто, чакаме го в София!


Стартира грандиозното турне на Тиесто, чакаме го в София!

6016

Лятната част от световното турне на диджей номер едно в света Тиесто (DJ Tiesto), “In Search of Sunrise 2008”, вече стартира на 23 май от Сан Франциско, Калифорния.

Това е най-мащабното турне на електронен артист в цялата история на световната музика с над 100 концертни гига. В него са включени участия в клубове, фестивали, огромни зали и стадиони.

Българските фенове на мегазвездата имат уникалния шанс една от многобройните дати от “In Search of The Sunrise 2008” да е гостуването на Тиесто в София на 17 септември.

Той ще застане зад пулта в зала "Фестивална" около полунощ, но за хилядите родни почитатели купонът ще започне още в 17 часа на открито.

Около залата ще бъдат разположени шатри с добре заредени барове. Ще има и много музика, пускана от известни български диджеи, които ще представят най-доброто от световния хаус преди дългоочакваното шоу на Тиесто.

Билети за партито, на цени от 35 до 50 лева, могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, онлайн на www.ticketpro.bg и всички каси на "Тикетпро" в страната.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички