Строи се огромна сцена за концерта на Металика в София!


Строи се огромна сцена за концерта на Металика в София!

7465

Два дни преди концерта на Металика (Metallica) в София имаме поредна доза новини около организацията на грандиозното шоу.

Ето какво разкриват колегите от Rock.bg за строежа на сцената на стадион "Васил Левски" в София:

"8-тонен екран ще бъде монтиран на сцената на Металика, която вече започва да придобива грандиозен вид! Въпреки дъжда и капризите на времето на стадион "Васил Левски" ври и кипи. Алпинисти работят усилено по огромната сцена, която днес следобед вече беше придобила прилични размери. Целият терен ще бъде покрит с пластмасови плоскости за да бъде запазена настилката дори и при дъжд. На пътеките около терена пък са монтирани предпазни дървени пана.

Г-н Петър Петров, президентът на "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" и днес беше изключително любезен да ни разкрие още подробности относно предстоящия концерт. Вратите ще бъдат отворени точно в 15 часа и концертът по всяка вероятност ще започне около 19 часа. Очакват се около 50 000 зрители (!!!), което предразполага за опашки по входовете, т.е. не чакайте последния момент!

В четвъртък вечер пък ще се състои "before party" организирано от официалния фен клуб на Металика в България. Партито ще бъде в столичния клуб "Бекстейдж". Очаква се на него да присъстват фенове и гости от цяла Европа!"

Още от Метъл


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички