Супергрупата Фондацията празнува Кирил Маричков на 80 години


Супергрупата Фондацията празнува Кирил Маричков на 80 години

1296

Супергрупата "Фондацията празнува Кирил Маричков на 80 години" с неповторим концерт в зала 1 на НДК на 30 октомври.

Празничното събитие, в което главен герой ще бъде легендарният Кирил Маричков, предстои точно на рождения му ден (30 октомври). На сцената до него ще бъдат останалите четирима от суперформацията - Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански, а специален гост ще е обичаният им колега и приятел Валди Тотев. Музикантите планират още много изненади, които ще зарадват не само именития рожденик, но и всички в залата в паметната вечер, а какви ще бъдат те, ще стане ясно съвсем скоро.

Емблематичният музикант зодия "Щурец" пусна автобиографичната си книга "На прага на времето" през миналия април. С нея авторът емоционално и елегантно отбеляза и 55 години от основаването на легендарната българска рок група Щурците. Творбата представя подробно житейския и творчески път на забележителния музикант от детството му до на най-силния период в историята на Щурците – 80-те години на ХХ век. Не случайно групата е сред претендентите за титлата "най-влиятелна рок група на 20 век", а само малка част от нейните хитове  са "Рок в минало време", "Вкусът на времето", "Конникът", "Клетва", "Вълшебен цвят", "По пътя" и много, много други. Голяма част от вечните песни на бандата ще прозвучат и в изпълнение на Фондацията в зала 1 на НДК.  А със сигурност и в изпълнение на публиката.

"Чувствам се късметлия, защото осъществих голяма част от мечтите си", споделя легендарният рок музикант преди 5 години, когато с Фондацията отбелязаха заедно и 75-ия му рожден ден.

Тази есен празникът ще бъде още по-вълнуващ. На 30 октомври всички в залата, заедно с Кирил Маричков, бляскаво ще отбележат 80 изпълнени със смисъл, музика, емоции и много труд години.

Билети - ексклузивно в системата на Ticketportal.bg, както и Билетния център в НДК, Билетна каса на зала "Арена София", книжарници Booktarding, Office1Superstore и бензиностанции OMV.

Цената им е от 50 до 100 лв. според мястото в залата.

Подробности - ТУК.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички