Тридневен хип-хоп маратон ще тресе къмпинг Смокиня


Тридневен хип-хоп маратон ще тресе къмпинг Смокиня

5617

Бар "Smokin' beach" в къмпинг "Смокиня" ще се превърне в сборен пункт на всички хип-хоп фенове за 60 горещи часа с любимата им музика на 8, 9 и 10 август.

На сцената ще се качат Спенс, Димна завеса, Скопие виа София, O.C.G, Пикасо - все имена, тясно свързани със "Sniper Records".

За настроението на присъстващите ще се погрижат диджеите Станчо, Марти Джи, Ю Джи, Светльо от Димна завеса и Голямата Уста от O.C.G. Те ще дежурят на пулта, за да не спира музиката дори и в 8 сутринта.

Специални гости на събитието ще са "Раптон Рекърдс" и брейкденс формация "Sleepwalkingz".

Началото ще бъде дадено от 18 часа на 8 август, петък, с въвеждащо парти за опознаване и загрявка. Очаква се бомбата да избухне на следващата вечер – 9 август, събота, когато ще бъде основният лайв.

На сцената един след друг ще излязат хората, които преди 5-6 години създадоха последната рап вълна.

На 10 август, неделя, в "Smokin' beach" ще забиват "Раптон Рекърдс", една сравнително нова формация на българския рап небосклон. Тогава със сигурност ще има какво да се чуе, защото Спенс и Сарафа (Раптон) ще представят парчета от своя най-нов проект.

В събота и неделя през деня за всички ще има забавни игри и награди.

Идеята за това събитие се родила в главата на собственика на бара Деко, голям фен на "Снайпер". Две лета на бара се заформят здрави ъндърграунд рап купони. Тази година той решил да направи събитието още по-мащабно.

Преди него обаче в ефира на телевизия "MAD" ще се разиграе игра. Победителят и двама негови приятели ще бъдат настанени в палатката на "NESCAFÉ 3in1". От радио "Енджой" пък обещават, че всяка сутрин Спенс и неговият екипаж ще подгряват настроението до деня, в който стартира "Sniper Reunion".

За да могат хип-хоп феновете да намерят по-лесно мястото, организаторите ще издигнат в небето балони с логото на "NESCAFÉ 3in1".

Входът през трите дни на маратона ще е свободен. Поканени са всички!

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички