Velian ще открият концерта на Kamelot в София


Velian ще открият концерта на Kamelot в София

1556

Софийската дарк метъл банда Velian е изборът на Kamelot за съпорт на концерта им в столичната зала "Христо Ботев" на 12 ноември.

Благодарим на всички, изпратили своите кандидатури! Изборът не беше лесен, но в крайна сметка Kamelot са тези, които казаха тежката си дума, подчертават организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Velian е резултат от обединените усилия на четирима музиканти от българската ъндърграунд метъл сцена. Стилът, който самите музиканти дефинират като "дарк метъл", е смес от готик и симфоник метъл, с щипка мелодик дет метъл.

През януари 2019 година групата издава своя дебютен албум "Godless". В момента музикантите подготвят за издаване своя втори дългосвирещ диск, който ще включва 12 авторски композиции.

Концепцията на формацията и нейното послание почиват на деструктивния материализъм, липсата на ценности и стабилност, които характеризират нашето общество и съвременния начин на живот. Стиймпънк сценичните костюми, видеоклиповете на бандата и нейната мултимедия, част от концертните ѝ изпълнения допринасят за нейния имидж и визия.

Билети за концерта:

- в мрежата на Bilet.bg и онлайн на https://bilet.bg/bg/events/kamelot/3412?no_header=1
- в мрежата на Ticket Station и онлайн наhttps://ticketstation.bg/bg/e11052-kamelot-12-11-22#
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички