Ар-ен-би дивата Macy Gray пристига с тур бандата си The California Jet Club за концерт в София


Ар-ен-би дивата Macy Gray пристига с тур бандата си The California Jet Club за концерт в София

1587

Американската мултиплатинена изпълнителка, авторка на песни, продуцентка и актриса Macy Gray ще зарадва българските си фенове по време на своето предстоящо европейско турне The Reset Tour.

Концертът по покана на BGTSC ще се състои в зала 1 а НДК на 26 октомври. Суперзвездата ще пристигне у нас със своята тур банда The California Jet Club, с която ще представят новия студиен албум на Macy Gray "The Reset".

Той е продуциран от Tommy Parker и представя Macy Gray в най-добрата ѝ лирическа и вокална светлина. Песните се отличават с изключително разнообразие – от чувствената интимност в пилотния сингъл "Thinking Of You", през епичната оркестрална балада "You Got Away" до натрапчивото жизнерадостно "Every Night" (с гост – рапърът Maino).

След 10-те предишни студийни албуми, пет от които с номинации за "Грами" (и една спечелена награда), "Reset" се отличава с това, че в създаването му се включват музикантите, с които Macy Gray пътува по турнета: барабанистът Tamir Barzilay, кибордистът Billy Wes и басистът Alex Kyhn. Групата, която е своеобразна расова/културна смесица, обединена от звученето на музиката, получава собствено име – The California Jet Club. Всеки от тях дава своя принос към продукцията като мултиинструменталист, съавтор и бек вокалист. Триото обгръща със звученето си по неповторим начин блестящите изпълнения на Macy.

На концерта в София през есента, Macy Gray и The California Jet Club ще зарадват българската публика както с песни от диска "Reset", така и с най-известните и емблематични хитове на известната певица.

Билетите влизат в продажба чрез мрежата на Еventim (www.eventim.bg) от 20 май, петък. 

Ценовите категории са от 60 до 120 лева в зависимост от местоположението в залата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички