Хари Стайлс и Дуа Липа най-богати сред британците под 30-годишна възраст


Хари Стайлс и Дуа Липа най-богати сред британците под 30-годишна възраст

1330

Хари Стайлс  (Harry Styles) оглави тазгодишната класация "Heat's Rich List" за най-богатите британци, които още нямат навършени 30 години.

Певецът разполага с умопомрачителните 175 млн. паунда, пише "Дейли експрес". За първи път 29-годишният изпълнител попада във въпросното преброяване, а успехът се дължи на турнето му Love On, което бе с приходи от 508  млн. паунда. Освен на музикалното поприще Хари Стайлс се изявява и в киното, модата и в козметичния бизнес със собствената си марка козметика за лице Pleasing. Бившият член на Уан Дайрекшън планира да инвестира в детска градина в сграда в Мейдстоун, Англия, който закупи през миналата година за близо 4 милиона паунда. Според "Дейли мейл" музикантът възнамерява да я превърне в учебно-възпитателно заведение за малки деца. След купуването на имота се очаква трикратният носител на "Грами" да получава всяка година цяло състояние като наемодател за новия си бизнес. Според "Сън" "сградата е абсолютно впечатляваща" и лесно би се трансформирала от офис в детска градина. "Това е разумна инвестиция за Хари, който сега може да седи и да гледа как парите му се трупат като собственик", допълва източникът на изданието.

Хари Стайлс е един от най-известните артисти в момента в света. Както MySound.bg вече писа, неговият трети и последен засега студиен албум "Harry's House" беше най-продавания запис в Обединеното кралство през изминалата година. Той отбеляза и огромен успех в световното си турне Love On, в рамките на което изнесе концерти в САЩ, Австралия и Великобритания. И докато все още публиката се чуди кой ще влезе в ролята на Джеймс Бонд, се появиха твърдения, че именно Хари може да бъде следващият изпълнител, който ще изпее тематичната песен към предстоящия филм. Песента, която беше изпълнена от артисти като Адел и Сам Смит, е известна с успеха си в класациите, а Адел дори спечели "Оскар" за хита си "Skyfall" към едноименния филм. "Тъй като следващият филм за Джеймс Бонд се обсъжда все повече и повече, изглежда все по-вероятно Хари Стайлс, едно от най-големите имена в музикалната индустрия, да бъде гласът, който ще чуем в началните заглавия на следващия филм", коментира политическият анализатор Уилям Каджани в Star Sports.

На втора позиция в класацията "Heat's Rich List" се нарежда Дуа Липа (на снимката) с 82,5 млн паунда. Нейните финансови постъпления идват не само от музиката, но и от колаборацията ѝ с Versace в пускането на собствена колекция дрехи. Гласът ѝ пък звучи във филма "Барби", което безспорно ѝ е донесло сериозни финансови постъпления. Трети е Найл Хоран - колега на Хари Стайлс от One Direction, с приходи от 60,4 млн. паунда, а след него - съответно на четвърто и пето място, застават другите от някогашната бой банда - Лиъм Пейн с 49,4 млн. паунда и Зейн Малик с 38,5 млн. паунда. В дъното на класацията на шеста позиция застава KSI със своите 36,1 млн паунда, а веднага след него с 32,3 млн. паунда на седма позиция се нарежда изпълнителят Stormzy, чийто нов албум "This Is What I Mean" се изкачи до върха в британските класации.

Осмото място се заема от певеца Люис Капалди, който притежава 23,9 млн. паунда и се радва на обичта на феновете, въпреки че се наложи да отмени турнето си, за да се опита да овладее синдрома на Турет, от който страда. На девета позиция се нарежда актьорът Том Холанд с 20,6 млн. паунда, а веднага след него е колежката му Мили Боби Браун с 20 млн. паунда. Наскоро тя се сгоди за сина на Джон Бон Джоуви.

Снимка: БГНЕС

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички