Марая Кери се отправя на коледно турне


Марая Кери се отправя на коледно турне

1288

Марая Кери анонсира своето турне Merry Christmas One And All Tour ("Весела Коледа за всички").

"Да, истинското размразяване започна! - сподели Кери в социалните мрежи - Обявявам турнето MERRY CHRISTMAS ONE AND ALL Tour!" Началото на обиколката е насрочено за 15 ноември в калифорнийското казино "Ямава", след което ще има спирки в други градове, сред които Лос Анджелис, Денвър, Торонто, Чикаго, Бостън, Монреал, Филаделфия. Турнето ще приключи на 17 декември в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк. Миналата година Кери изнесе ограничена поредица от концерти Merry Christmas To All!, която включи и специален филм на CBS и Paramount+.

Спазвайки ежегодната си традиция на 1 ноември да обявява, "че е време", този път певицата пусна видео, в което е заклещена в огромна буца с лед и с помощта на добри същества със сешоари и собствения си глас успява да го разцепи, за да изпусне духа на Коледа и да го разпространи по целия свят. След като Марая Кери успява да се освободи от ледените "окови", към нея се присъединяват 12-годишните ѝ деца - близнаците Марокан и Монро, чиито баща е актьорът и водещ Ник Кенън.

Коледната песен на Марая Кери "All I Want For Christmas Is You" излиза през 1994 г. и от този момент неизменно звучи всяка година с наближаването на празника. Песента редовно се пуска в големи търговски вериги по целия свят, по радиа, в реклами и т.н. И макар мнозина да споделят, че парчето им е омръзнало до болка, то така и не излиза от актуалност.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички