Спечели горещия албум на Михаела Филева "96"!


Спечели горещия албум на Михаела Филева "96"!

1455

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

И това е само началото на дълга серия от изненади за същински меломани, които сме ви приготвили не само покрай коледните празници, а чак до догодина.

Предложението и този път е от нашите приятели в "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи албумът "96" на Михаела Филева. Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с екземпляр от луксозния компактдиск. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Колко от песните в новия си албум "96" Михаела Филева създава с международен екип?

Пишете на ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Михаела Филева

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 03.00 ч. на 20 декември, петък.

Успех на всички!*

Премиерата на "96" – пети албум на популярната певица, се състоя при очаквания голям успех в залата на "Пиротска" 5.  

Той е създаден в колаборация с международен авторски екип през пролетта на тази година. Талантлива вокалистка и автор, Михаела има 4 албума – три студийни и един лайф от големия ѝ концерт в зала 1 на НДК през 2019 година. Феновете на поп звездата я обожават заради красивата ѝ музика и нестихващия стремеж да представя най-доброто от себе си. Най-новата ѝ продукция е сбъдната мечта за Михаела Филева и екипа ѝ от "Монте Мюзик". Реализира се благодарение на партньорството на лейбъла с музикалния мениджър Боян Бояджиев (SPIKE Bulgarian Music Showcase) и шведския продуцент и издател Питър Остед.

В края на април тази година в китното софийско селце Пролеша се събират блестящи автори от България и ЕвропаВеселин Ценов, Искрен ТончевИскрата, Константин Ангелов, Иво Димитров, Litens, Marta Grigale, Michaela Stridbeck, Gusten Dahlqvis, Rebecka Digervall и Radu Parvulescu. Певиците Мария Илиева и Дара Екимова също се присъединяват за по ден към останалите творци, а песните, които създават заедно, са включени в "96". В диска са още два дуета – с Искрен ТончевИскрата и VenZy.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички