Трио Viva с хеттрик през март


Трио Viva с хеттрик през март

992

Трио Viva започва ударно годината с анонс на три сериозни проекта: нов сингъл, албум и и негова концертна премиера в столичния клуб Gramophone от 21.00 ч. на 8 март.
 
Сингълът с романтичното заглавие "Moonlit Sky" е с участието на актрисата и певица Яна Николова, която е автор на текста. "Песента е за страстта и любовта, за независимата жена, която е и авантюрист дори в любовта", споделя Яна. Момичетата разказват посланието с усмивка и чар в динамичното видео.

Творческият двигател на клипа е Бисер Овчаров-Барни: режисьор, оператор и монтаж.        

Но най-голямата радост за Viva и безспорно голям успех за 21-годишните момичета е дебютният им албум "Supernova". В него са 12 песни, комбиниращи поп, денс, рок и рeгeтон. Обединяващият елемент в парчетата е многогласното пеене, което момичетата щедро демонстрират и което им спечели призове у нас и в чужбина.
  
Автор на музиката в албума е Славчо Николов (Б.Т.Р.). Както MySound.bg нееднократно писа, майсторът на струната е и музикален продуцент и мениджър на дамската формация. Текстовете са негови и на Яна Николова, а аранжиментите са общо дело на Славчо Николов и Алекс Нушев. Звукозаписът на диска е с участието на виртуозните музиканти Мишо Шишков - пиано, Ясен Велчев - пиано, Илиян Диков (Б.Т.Р.) - барабани, Славчо Николов (Б.Т.Р.) - китара и Алекс Нушев - бас.

Албумът "Supernova" ще е наличен във всички дигитални платформи и на СD носител след своята официална премиера.

В двучасовия концерт триото ще представи на живо всички песни от диска, кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, както и акапелни изпълнения в брилянтно вокално съчетание на трите различни тембъра на момичетата. Гост-изпълнители ще бъдат Славчо Николов и Яна Николова.

Билети - в мрежата на  EpayGo.

Viva feat. Yana Nikolova: "Moonlit Sky"

Музика: Славчо Николов 
Текст: Яна Николова 
Аранжимент: Славчо Николов, Алекс Нушев 
Продуцент: трио Вива 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички