Слави Трифонов и Ку-ку бенд подлудиха публиката в Night Flight


Слави Трифонов и Ку-ку бенд подлудиха публиката в Night Flight

7715

Слави Трифонов и Ку-ку бенд разтърсиха столичния клуб Night Flight с двучасов лайв.

Седмица преди шоуто всички места бяха резервирани от почитатели на шоумена, които с нетърпение очакваха изпълненията му. В нощта на концерта, за съжаление, се оказа, че много мераклии да гледат Дългия останаха извън клуба. Онези, които спечелиха шанса да бъдат зрители на шоуто, имаха защо да се чувстват привилегировани.

Сред тях бяха съпругата на бившия кмет на столицата Алиса Софиянска и дъщеря й Ива, Андреа, известни спортисти и бизнесмени. Още с появяването си на сцената Слави и Ку-ку бенд изправиха на крака всички гости, които не спряха да пеят два часа с любимците си. От „ Ад и рай”, през хита на Слави и ЛюсиНещо по ръба”, до финала с „Моя страна, моя България”, Трифонов и неговият бенд показаха, че професионализмът им не просто задължава, а изисква аплодисменти и екзалтирана публика, такава, каквато имаха на американското си турне.

Гостите на Night Flight не го разочароваха, а Слави им благодари с дълбок поклон. Никой не разбра, че е настинал, но пък научиха, че отново може да си позволи, поне за две минути, да не бъде професионалист. Преди да изпълни "Няма не искам" той заяви от сцената, че рядко пее тази песен, но сега ще го направи с подтекст към конкретна дама.

Малко преди романтичното отклонение Гъмзата импровизира върху новия поп-фолк хит "Отворко", а Ванката с помощта на Слави, направи стрийптийз, изпълнявайки "You Can Leave Your Hat On" на Джо Кокър (Joe Cocker).

     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички