Хардкор до дупка!


Хардкор до дупка!

5548

Както всяка година, така и тази Re-Act организира голяма резачка по Коледа.

Поредното издание на Hardcore X-Mass е в столичния парти център "4 км".

Последователите и приятелите на хардкор движението в България ще се забавляват и отпразнуват края на годината заедно с най-активните и силни групи от сцената от 17 часа на 26 декември.

Героите:

Експектейшънс (Expectations)

www.myspace.com/expectationsbg

Шоуто ще бъде открито от едно от най-новите и свежи попълнения на локалната сцена. Бандата включва членове на Start Today, Throat Fisting и Everybody Hates This – нещо съвсем ново и различно от традиционната представа за български хардкор.

Резервен план (Rezerven Plan)

www.myspace.com/rezervenplan

Резервен план са достатъчно активни напоследък, особено след сплит-диска с Melekh и актуалното им последно издание "Нека горят"–  съвсем заслужено и гордо ще представят пловдивската сцена на събитето и тази година.

C4

www.myspace.com/c4sofia

След известен период на затишие, С4 отново се активизират с нови попълнения в състава и актуален материал, а участието им във фестивала е загрявка за това, което предстои още в началото на 2011 – сплит-диск с А-морал (A-Moral) и нов албум.

А-морал (A-Moral)

www.myspace.com/amoralband

A-морал вече са готови с чисто новия си албум "Живот на кредит" и тяхното участие тук ще бъде именно първото концертно представяне-промоция на диска. Той ще се продава на специална промоционална цена само на Hardcore X-Mass 2010, отбелязват организаторите.

Cold Breath

www.myspace.com/coldbreathbulgarianhc

Другите представители на варненската сцена – Cold Breath, издадоха 3 албум в началото на 2010 и се утвърдиха като новите лидери на морския хардкор. Ще участват за първи път на Hardcore X-Mass.

Death Squad

www.myspace.com/dscpcrew

Няма как изявата да мине и без класиците Death Squad, които са неизменна част от атмосферата й през годините. Формацията обещава нов албум от 3 години -  дано да ни зарадва през 2011.

Брадърс Ин Блъд (Brothers In Blood)

www.myspace.com/brothasinblood

Момчетата са свирили още на първото издание на фестивала преди 11 години и въпреки новите попълнения, са още една от достойно представящите „старата школа”  групи.

Ласт Хоуп (Last Hope)

www.myspace.com/lasthopesofia

2010 беше натоварена и продуктивна за ветераните с издаването на дългоочакваното DVD "Bulgar Display Of Power", промяна в състава, две турнета и многобройни концерти из всички краища на Балканите и Европа. Hardcore X-Mass 2010 ще бъде място за премиера и на още едно ново издание: мини-диска "Reality Check".

Вендета (Vendetta)

www.myspace.com/vendettasct

След знаменателното завръщане през 2009, Вендета не останаха да лежат на старата си слава, а започнаха работа върху нов материал, част от който може да бъде чут под формата на демо версии на техния myspace профил или на живо. Hardcore X-Mass 2010 ще бъде закрит от тях.

Предвид факта, че Вендета не е група, която може да бъде гледана често на живо, това ще бъде съвсем достоен финал на ежегодното национално хардкор събиране, уточняват организаторите.

Билети - на цена от 15 лв. (предварителна продажба) и 20 лв. (на място).

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички