Коледно мегапарти за феновете на електронния саунд в Бургас


Коледно мегапарти за феновете на електронния саунд в Бургас

5627

Коледа ще бъде гореща в Бургас.

Това обещават момчетата от Ренесанс (Renesanz), които организират голямо коледно хаус парти по Черноморието на 25 декември. Дестинацията е Бургас, а мястото - Балната зала на Танцова академия (ж.к. Славейков, срещу КАТ).

За коледното събитие са поканени двама ексклузивни гост-диджеи. Първият от тях е холандският топпродуцент Koen Groeneveld. Издава музиката си за лейбъла на Марк Найт (Mark Knight) – Toolroom, както и за собствения Abzolut, като на практика всяко негово парче през последните 2 години задължително влиза в Топ 10 на Beatport и в кейсовете на всички световни диджеи. Koen Groeneveld е част и от популярното през 90- денс-дуо Klubbheads, което превзе всички класации с парчета като "Klubbhopping", "Kickin’ Hard" и "Discohopping" по онова време.

Втори хедлайнър е небезизвестният Ахмет Сендил (Ahmet Sendil) (на снимката) от Bosphorus Underground Istanbul, който няма кой знае каква нужда от представяне. Печелил отличието за най-добър минимъл продуцент на годината, той е познат като некоронования крал на минимъла. Сендил направи две изключително силни оупън еър партита на Cacao Beach и на варненския плаж миналия август, които издигнаха името у нас до култов статус.

Двамата имат и няколко суперупешни съвместни проекта – "Istandam" и "Dordogne". Интересен факт е, че именно на партито в Бургас двамата ще се изявят заедно за първи път в България.

От българска страна ще участват няколко не по-малко интересни диджеи – Балтазар (Balthazar), който наскоро спечели титлата за най-добър минимъл/техно диджей на годината, ДжакРок (JackRock), както и най-изявените представители на бургаската сцена – DJ Lite, Rado Ivanov, Funky Love Crew и Le Jorge.

Коледното парти ще се вихри едновременно в две от залите на просторната Танцова академия, като всяка от тях ще има отделна сцена. Организаторите са се погрижили за абсолютно задължителните за такова събитие перфектно озвучаване и осветление, както и за коледни изненади под формата на безплатни шотове, игри и подаръци за посетителите.

Билети ще се продават на място, като цената им преди полунощ е 10 лв., а след това - 15 лв.

Още - на:

www.renesanz.com

www.da-burgas.org

www.myspace.com/ahmetsendil

www.koengroeneveld.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички