Grenade на Бруно Марс закова N 1 в Billboard Hot 100


Grenade на Бруно Марс закова N 1 в Billboard Hot 100

6684

"Grenade" на Бруно Марс (Bruno Mars) закова първото място в Billboard Hot 100, покорявайки и върха в класацията за Digital Songs.

Младият изпълнител е първият певец от тринадесет години насам, който оглавява Billboard Hot 100 с първите си два радио сингъла. "Grenade" е N 1 и в музикалните класации на Австралия и Нова Зеландия, а в Канада заема достойната втора позиция.

"Grenade" e дълбока песен. Тя разказва за другата страна на любовта, за разбитите сърца. За това как бих умрял за тази жена, но знам, че тя не би направила същото за мен", споделя вокалистът.

Неговата успешната кариера тръгна още с колаборацията му с рапъра B.o.B в "Nothin’ On You", която се задържа на 1-а позиция цели двадесет седмици. Съвместната песен на Бруно с колегата (и приятеля) му Трави Макой (Travie McCoy) - "Billionare", също влезе в Топ 5. Дебютният сингъл на изпълнителя от Хавай "Just The Way You Are" се изкачи на почетното първо място, където прекара цели четири седмици.

Албумът на Бруно Марс "Doo-Wops & Hooligans" ще бъде на българския музикален пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички