Funky Bites 4 във варнения бар Bolla


Funky Bites 4 във варнения бар Bolla

4606

След one, two и three, логично идва ред и на four.

Тези четири думи присъстват често в парчетата на Джеймс Браун (James Brown). Ще прозвучат и на четвъртото издание на Funky Bites – месечните соул фънк вечери със Soulmate.

Събитието ще се състои по традиция във варненския бар Bolla, който всеки първи петък от месеца се превръща в оазис за феновете на фънки музиката.

На 4 февруари посетителите отново ще имат възможността да опитат от всички съставки в рецептата на типичното фънк парти: соул, фънк, бугалу, олдскуул диско, латино и афро ритми, които ще се леят на корем. Всичко това, поръсено обилно с танци и добро настроение, се консумира безразсъдно между 21.30 и 4.00 сутринта, обясниха организаторите.

Вход свободен.

Както винаги, феновете на винила, които с всяко изминало издание на Funky Bites стават все повече и повече, ще могат да заровят пръсти сред десетки грамофонни плочи, да си купят от тях, а и да предложат за продаване свои. Защото вярваме във винила, прокламира главното действащо лице.

Добромир МързовSoulmate, е баща, колекционер на грамофонни плочи, радиоводещ, диджей. През 1992 се влюбва във фънка и оттогава не спира да изследва многообразието на този стил. Малко по-късно започва да колекционира любимата си музика на грамофонни плочи, които счита за най-съвършения музикален носител. Има особено отношение към 7-инчовия формат и в чантата му винаги могат да се намерят изкусителни винилови изненади.

0т 2004 е автор и водещ на няколко музикални предавания на вълните на радио "Варна".

В момента се е посветил на шоуто "45 оборота в минута", което е в ефир от април 2009, и в което може да се чуе най-доброто от световната фънк, соул и джаз музика от 60-е години на миналия век до днес.

Бар Bolla е на улица "Александър Малинов" 1.

Още - на:

http://funkybites.blogspot.com/

http://www.bollabar.com/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички