Посрещат Боб Марли за ЧРД с расти от звезди


Посрещат Боб Марли за ЧРД с расти от звезди

6001

Рожденият ден на Боб Марли (Bob Marley) - 6 февруари, ще бъде отбелязан не само по света, но и у нас - благодарение на родните реге пионери ZionLionz Soundsystem.

Честванията, обединени от събитието Bob Marley’s Earthday 2011, обаче започват три дни по-рано.

Първото парти ще се състои във великотърновския клуб Melon довечера.

Пловдивските фенове на най-популярния растаман ще се съберат в клуб "Петното" утре, 4 феврури, на следващата вечер - 5 февруари, безсмъртният дух на Марли ще бъде привестван в новооткрития клуб Mixtape в подлеза на НДК под Моста на влюбените в центъра на София.

Посланията на покойния титан ще бъдат призовани от обединението на българските реге сили - Sen I, Jahmmi Youth заедно с Kin Dread, Zafayah, NRG D (във Велико Търново и София), Sammity, Visitor Q заедно с Nearly DogПловдив), предвождани от лъвското ZionLionz семейство.

Изявите започват в 22 часа срещу вход от 6 лв.

Традиция е ZionLionz Soundsystem да отбелязват подобаващо рождения ден на своя гуру със събития, които с годините набират все по-голяма сила. Това е така, защото неговото присъствие и послание днес са не само по-могъщи отвсякога, но и продължават да нарастват с абсолютната увереност, която само ИСТИНАТА има пред лицето на времето, твърдят организаторите.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички