Мария Илиева целуна Марк О’Селски в ефир


Мария Илиева целуна Марк О’Селски в ефир

6854

Марк О’Селски посрещна развълнуван първите си гости на предаването "На инат" в ефира на "Нова телевизия".

Както MySound.bg вече съобщи това бяха Мария Илиева и журналистът Петко Бочаров.

Поп певицата бе събеседник на анимационния водещ навръх първа пролет. Тя бе и първата гостенка, която успя да целуне магарето в ефир. Развълнувана от срещата с Марк О’Селски, изпълнителката разкри, че вече е почти готова с дебютното парче от новия си проект. Пилотният сингъл се очаква да излезе в началото на май, а целият албум – до края на годината.

Песента ще звучи клубно и ще бъде в фънки олдскуул, което гарантира, че ще се превърне в новия хит на певицата. Албумът ще бъде в две части, като във втората Мария ще заложи на акустични версии на новите си песни. 10-годишнината си на сцената тя ще отпразнува със серия от концерти в по-големите градове на страната.

Мария изпълни в ефир уникална версия на последния си хит "I Like" заедно с Криста, Боян и бенда на Дани Милев.

Най-възрастният журналист в Европа и АмерикаПетко Бочаров, бе събеседник ден по-рано. Той превзе студиото и обеща да му е на късмет занапред.

Анимационният водещ изненада госта си с кинопреглед на живота му, който обхващаше най-важните моменти от раждането му през 1919 до днес. Развълнуван от видеото, Бочаров призна, че не вярва в България да се е родил втори управник, на чието погребение народът да плаче, след това на цар Борис III. "Бойко Борисов тепърва ще се доказва", сподели той в отговор на въпроса дали хората биха заплакали някой ден за него.

Бочаров се оказа фен, по собствените му думи, на ГЕРБ, Борисов и най-вече на Цветанов. Той заяви, че срещу тяхното правителство се води мръсна и кална кампания. "Не знам коя глава е измислила, че журналистът или медията трябва непременно да е контра на управлението, това е форма на цензура", оправда той симпатията си към ГЕРБ. Като оцени за адекватна реакцията на правителството спрямо войната в Либия и даже изрази желание именно българин да щракне белезниците на "международния палячо" Кадафи. "Ще се задоволим и с французин", подметна магарето.

Бай Петко сподели, че най-щастлив за 92-годишния си живот е бил през последните 20 години, защото навсякъде среща уважение и добронамереност. Той не издаде тайната на дълголетието си, но Марк заподозря млада жена като причина за жизнеността на Бочаров и се оказа прав. Той специално разкри на водещия обаче тайната на добрия журналист – да знае, да трупа знания с години.

Според него има достойна отмяна от подготвени и талантливи журналисти, които могат да го сменят.

 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички