Евърласт се събра с Дани Бой в House Of Pain за Exit 2011


Евърласт се събра с Дани Бой в House Of Pain за Exit 2011

6424

Exit 2011 (7-10 юли) сериозно нажежава обстановката на главната сцена, като потвърди хип-хоп сензацията Хаус Ъф Пейн (The House Оf Pain) като хедлайнъри.

Евърласт (Everlast) и Дани Бони (Danny Boy) (двамата на снимката) са решили да се съберат и отпразнуват своята 20-а годишнина заедно с техните фенове и идват, за да накарат Нови Сад да подскача.

Фюжън сцената пък очаква инди рок бандата Гоу Бек Ту Дъ Зуу (Go Back To The Zoo), създала хит сингъла "Beam Me Up". Той постави холандците сред звездите на световната алтърнатив сцена.

Не е за вярване, че най-големият хит на американските рапъри Хаус Ъф Пейн - "Jump Around", е издаден в далечната 1991. Албумът, който носи името на групата и излиза през същата година, напълно променя хип-хоп историята, достигайки мултиплатинен статус. Той се превърна в един от химните на дансинга и се изкатери до # 3 в класациите на САЩ, и # 8 в британските класации. Пет години по-късно бандата се раздели, а всеки от членовете й последва своята самостоятелна кариера. В кариерата на Евърласт е тройноплатинен албум, оглавяване на класациите и спечелване на "Грами" (Grammy), докато Дани Бой направи успешна кариера, посветена на изкуството. В новото десетилетие Хаус Ъф Пейн са готови да ощастливят феновете си с турне и, според Евърласт, са повече от развълнувани. Всеки концерт, казва той, ще бъде като на рожден ден и ще бъде луд.

Проектът обещава да очарова новото поколение непокорни тийнейджъри и да им покаже колко мръсен и суров може да бъде техният хип-хоп.

Формацията Гоу Бек Ту Дъ Зуу първоначално е съставена от братята Teun и Kas и техен приятел от детинство. Те срещат бъдещия си басист на опашката за концерт на Дъ Строукс (The Strokes) и историята започва. Първият  дългосвирещ албум се появява през 2008, през 2009 музикантите подписват договор с Universal и издават сингъла "Beam Me Up", който им донася незабавен успех. След това идва "Electric" и през 2010 издават цял нов албум "Benny Blisto".

Exit ще се проведе в Петроварадинската крепост в Нови Сад и за четири дни ще представи над 600 изпълнители на 20 сцени. Т

ази година на фестивала ще влезе двумилионният посетител.

Билети - на:

https://shop.ticketpro.bg/en/Event/Detail/602/exit-festival-2011

Както MySound.bg вече извести, организаторите са се погрижили и за транспорт до фестивала. Ваучерите за отиване и връщане от 100 лв. могат да бъдат закупени заедно с билетите за фестивала и къмпинга. Опциите за пътуване са две – тръгване от София за Нови Сад или на 4 юли , или на 7 юли, а връщане от Нови Сад - на 11 юли, или 12  юли.

Пакетът от 4 юли до 12 юли е за тези фестивални лъвове, които искат да се възползват от пълната програма за престой на популярния фестивален къмпинг.

Всички, които желаят да станат част от Exit 2011, могат да поръчат своите билети в мрежата за продажба на TicketPro или онлайн на: www.ticketpro.bg

Още - на:

www.exitfest.org

http://bit.ly/exitbulgaria 

twitter.com/ExitBug
  
http://www.facebook.com/#!/ExitBG

Виж снимки от Exit 2010:

http://www.flickr.com/exitfestival

Виж кадри от 2010:

http://www.youtube.com/EXITFestivalTV

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички