Шансон класик и шик на Sofia Swing City


Шансон класик и шик на Sofia Swing City

6526

Сентиментъл Суингърс (The Santimental Swingers), Михаил Йосифов секстет и диджеите от Дъ Смъглърс Кълектив (The Smugglers Collective) накараха над 500 души да танцуват и пеят заедно с тях в Sofia Live Club оная вечер.

По време на събитието Sofia Swing City гостите дегустираха и първото розе от серията "Шансон" на "Домейн Бояр" – "Шансон класик", на което бе посветена изявата.

Френските класики събраха ценители от няколко поколения. Хората на 20 и на 70 се усмихваха, танцуваха и пяха заедно незабравимите шансони на Едит Пиаф.

Специалният гост в частта от концерта, посветена на шансоните – акордеонистът Нено Илиев, допълни уникалното усещане за пътуване към романтична Франция от средата на 20 век.

Както MySound.bg информира, Сентиментъл Суингърс и Михаил Йосифов секстет представиха за първи път пред публика и специално създадената за колекцията розета песен - "Шансон розе". На видеостената зад сцената бяха показани и красивите клипове, които Вера, Деси и Рони вдъхновиха, и с които розето ще намери своите изтъчнени почитатели.

Сред усмихнатите и танцуващи любители на суинга беше и американският посланик Джеймс Уорлик, както и много други познати лица, които споделяха радостта от преживяването непосредствено, вдъхновени от изпълненията на трите дами и уникалните музиканти от секстета на Мишо Йосифов.

Стилно, вдъхновяващо и носещо радост – така гостите определяха събитието на тръгване, с широка усмивка на лицата си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички