Поли Генова и Дани Милев без ток


Поли Генова и Дани Милев без ток

5565

Поли Генова и Дани Милев ще представят новия си проект специално за изява на живо в Студио 5 от 22 часа днес.

Изпълнителите са познати на своите фенове не само от телевизионния ефир - като част от успешните токшоута у нас, но и от национални и световни проекти.

Не е тайна за никого "инатът", характерен и за двамата, както и хъсът им да творят целенасочено. Победителката на тазгодишната "Евровизия" БГ и наш представител сред другите нови европейски песни за 2011 Поли Генова е една от малкото участнички в конкурса, която единодушно спечели и журито на Академията, и родната публика.

Тя е и съавтор на песента "На инат" - създадена  и записана скоростно в тандем с Борис Миланов, Себастиян Арман и Дейвид Бронер от Симфоника. Според проучване на Billboard-bg.com (http://billboard-bg.com/page.php?238) Генова е изпълнител № 1 на България в областта на поп музиката за май 2011. До няколко месеца фаворитката от "Евровизия" обещава на феновете си да ги зарадва и с дебютен албум.

Дани Милев - бенд лидер и музикален ръководител на шоу формати като "Вечерното шоу на Азис", "Денсинг старс", „ВИП Денс", "На инат", престижната инициатива "Златните песни на Златния Орфей" и много други е идеен създател и двигател на проекта. Той е успешен многогодишен участник в конкурса "Евровизия". Като композитор, аранжор и изпълнител Милев е създател на едни от най-красивите песни български изпълнения напоследък - "Let Me Cry", "Lejos", "Аз знам", "Бейби", "Светлината и мракът" и други. Голямата му любов винаги е била и ще бъде музиката и именно тя е двигател да създава нови проекти и да е богат на креативни идеи.

Акустичният (unplugged) проектъ на Дани Милев и Поли Генова е "подготвян" от съвместните им изяви години наред. Вокалистката участва във всички формати, които ръководи Милев. Съвместно с музикантите Иво Дуков – пиано, Юрий Божинов – бас и контрабас, Димитър Милев – перкусии и Георги Марков – те ще представят unplugged версии на популярни авторски парчета и на световни и български хитове. Програмата е създадена специално за клуба, чийто девиз е: "Музиката има значение”.

Генова и Милев ще се изявят и на тазгодишното издание на фестивала "Аполония" в Созопол.

Още - на:

http://clubstudio5.com/ ;

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=136263533118193

http://www.facebook.com/#!/dani.milev?sk=wall

http://www.facebook.com/#!/polly.genova?sk=wall

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички