Електронната любов на Armin Van Buuren: от Свети Влас до Равда


Електронната любов на Armin Van Buuren: от Свети Влас до Равда

2984

Голямото чакане на диджей N 1 едно в света на родна сцена приключи!

Холандецът Aрмин ван Бюрен (Armin Van Buuren) зарадва България на "Какао Бийч" (Cacao Beach) за втори път оная вечер.

Освен електронен саунд с неговата запазена марка, гостът отново развя българския флаг, като остана с феновете до зори. Армин не напусна пулта в продължение на 5 часа, забавлявайки многобройната публика. Въпреки че през деня валя дъжд над Слънчев бряг, почитателите на звездата бяха надошли от цялата страна.

Бюрен
започна още в два часа след полунощ, но подгрят специално от придружаващ го колега - американския диджей Blake Jarrell. Армин обаче бе човекът, който сътвори вечерта.

В музикално отношение сетът му беше едотипен, въпреки дължината си. И именно характерното Арминово "оперно" чувство в акордите подчерта неговото звучене, разпознато от Свети Влас до Равда.

Ако и да се бяха опитали да го заменят с двойник някой си - да речем човек, който пуска само негови и подобни тракове, нямаше да успеят да минат незабележимо. Холандецът просто постави собствения си печат върху всеки трак, без дори хората да са в състояние да направят разликата между негови и чужди парчета.

Вероятно на някои им се струваше, че всичко е едно цяло - но именно тук се крие тайната на големия диджей. А когато това става с характерен, лично неприкосновен и неподражаем подпис, вече говорим за истинско майсторство.

Това е, което насъска срещу младата и съсредоточена в него публика на плажа "летящият" холандец. Вместо да намират своя отдушник - както при хауса, така и при транса, извисяванията в честотите не спираха. Завръщането на дебелата сладка бас подплънка!
 
Усилване и още по-мощно усилване, или просто удължаване на отнасящия мотив. Без спиране. Без прекъсване. Без край. И когато хората пред пулта в пясъка вече привикваха да не очакват нищо по-различно от това, когато вече им беше едва ли не все едно, тогава ги зариваха удвоени и утроени вълни. От същото. Любовта на Армин ван Бюрен.

Както във всяко едно негово шоу, е сега имаше изобилие от лазери. Но светлинният спектакъл на "Какао Бийч" се превърна в сериал. Кога ще е краят му, не е ясно, но ние оставаме най-свежата засега дестинация по пътя на световния N 1.   

Неговото гостуване беше кулминацията на 10-о юбилейно издание на фестивала Solar Summer, което доведе тази година едни от най-големите имена от световната музикална сцена у нас.

За първи път в България - в рамките на 10 дни, се изявиха двамата най-титуловани и едновременно с това най-големи съперници за фенската любов, диджеи – Тиесто (Tiesto) и Ван Бюрен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички