Концертът на Dubioza Kolektiv у нас два дни дни по-рано


Концертът на Dubioza Kolektiv у нас два дни дни по-рано

6648

Концертът на Дубиоза Колектив (Dubioza Kolektiv) ще се състои на 23 ноември, сряда, вместо на първоначално обявената дата - 25 ноември.

Причината за промяната е съвпадението на датите с отласения концерт на B-Real (Cypress Hill) и Сайко Релм (Psycho Realm), обясниха организаторите от стличния клуб "Строежа", по чиято покана пристига босненската шайка.

Конкретният повод за смяната е евентуалното препокриване на аудиторията при така или иначе натоварения концертен афиш в София.

Множеството запитвания от страна на фенове, част от които вече са закупили билети за концерта на Дубиоза, изразяват желание да присъстват и на двете събития. Решението бе взето след консултации между организаторите на изявите - "Строежа" и Symphonics Entertainment, както и съответни проверки, засягащи турнетата и свободните дати на групите. Стигна се до резултат, в който единствено Дубиоза Колектив могат да предложат и са съгласни да преместят шоуто у нас с два дни по-рано. Организаторите и на двете събития се надяват, че по този начин улесняват публиката и дават възможност на повече хора да видят артистите, които действително заслужават вниманието им.

С оглед новата дата – 23 ноември, организаторите на концерта на босненската банда обявяват началото по-рано – от 21.30 ч.

"Строежа" и Mixtape 5 съжаляват, ако са причинили неудобство на хората, които вече са закупили билети за концерта на Дубиоза, с което вероятно се нарушават плановете им. Закупените до този момент пропуски ще важат за новата дата без презаверка. Който желае да върне билета си, може да го направи в централния офис на "Тикетстрийм" на адрес София, улица "Голо Бърдо" 17, етаж 1.

За повече информация: 02 989 71 91 и info@ticketstream.bg.
 
За всички, които желаят да гледат Дубиоза на живо, билети продължават да се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg и съответните каси.

Цената им на предварителна продажба до 31 октомври е 15 лв., а след 1 ноември – 20 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички