Odd Crew пресушиха бутилката с приятели, започват нова


Odd Crew пресушиха бутилката с приятели, започват нова

3617

От двата разпродадени концерта промоции, през последвалите турнета, при които клубовете из страната се пукаха по шевовете, до последния, затварящ цикъла концерт четвъртък вечерта – епохата "A Bottle Оf Friends", на която Од Крю (Odd Crew) сложиха точка, издавайки и DVD със същото име, определено бе едно от най-яките неща случвали се на българската музикална сцена през последните няколко години.

Столичният клуб "Тънка червена линия" отново е гъчкан с хора, дошли да се насладят на поредния полу-концерт, полу-купон заедно с Од Крю. Към девет вечерта вокалистът Васко Райков се качва на сцената и обяснява как пак се чувства все едно е получил "Оскар" и трябва да благодари на мама и тате – но всъщност благодари на екипа на Supers4upen, заснел професионалната част от DVD-то, както и на всички останали, направили всичко това възможно.

Следва прожекция на избрани моменти от проекта, започващ с интервю с четиримата членове на Од Крю поотделно, в което разказват накратко историята на групата, както и какво ги е движело през всичките тези, вече 13 години заедно."A Bottle Оf Friends" обобщава целия двугодишен цикъл около албума, връщайки лентата хронологично назад до европейското турне на групата от есента на 2009, минавайки през къртовския труд по строежа на собственото им студио Butcherhouse и стигайки до кулминацията с епохалния концерт от презентирането на диска в "R.B.F.".

Всъщност повечето лица, които виждаш от екрана, присъстват и в клуба – това е идеята на тази група, която вече 13-а година рита бариерата между музиканти и фенове, като създава едно сплотено семейство. Самият концерт е поредното празненство на това семейство, започващо с едноименната песен от последния албум, минаващо през бързи и ударни парчета като "Two Steps Тo Hell" и "Rusty Crown", много куфеене, пого, усмивки, качване на приятели и фенове на сцената за кавъри на Хейтбрийд (Hatebreed) и Рейдж Агейнст Дъ Машийн (Rage Against Тhe Machine), преди да свърши с изсвирената на бис "Pyre" от първия албум на групата под това име.

Това е затварянето на страницата "A Bottle Оf Friends" и последната глътка от въпросната бутилка. След като вече са я пресушили, Од Крю планират да започнат записите по следващия си диск още в началото на 2012.

По всичко личи, че той ще е още по-як!

Снимки на Веселина Пенкова - в секцията "Галерии".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички